Albo najzwyczajniej w świecie może to wynikać z preferencji.Najwidoczniej jest to opcja nie do przyjęcia dla "dumnych" panów
Albo najzwyczajniej w świecie może to wynikać z preferencji.Najwidoczniej jest to opcja nie do przyjęcia dla "dumnych" panów
Jestem zdania że jak facet chce seksu analnego i nalega sam powinien spróbowaćKiedyś jeden kapitan powiedział: Moja dupa jest ciasna jak po praniu. I tak chyba się przyjeło
Ale dlaczego chcesz kogoś na siłę do czegoś namówić?Najwidoczniej jest to opcja nie do przyjęcia dla "dumnych" panów
Tak się właśnie u mnie zaczęło. Jak miałem 19 lat moja ówczesna dziewczyna powiedziała, że zgodzi się na anal jeżeli ja jej dam się przelecieć.Jestem zdania że jak facet chce seksu analnego i nalega sam powinien spróbować
Moja niezrealizowana fantazja (na razie) - dać się przelecieć kobiecie...Tak się właśnie u mnie zaczęło. Jak miałem 19 lat moja ówczesna dziewczyna powiedziała, że zgodzi się na anal jeżeli ja jej dam się przelecieć.
A na jakiej podstawie opierasz to przeświadczenie? Dlaczego tak się tobie wydaje? Na podstawie doświadczeń z iloma kobietami tak ci się wydaje?Wydaje mi się że 99% kobiet chętnie bzyknie partnera w odbyt
Masz rację, wydaje Ci się.Wydaje mi się że 99% kobiet chętnie bzyknie partnera w odbyt
Tak warto. Doznania super.Zgadzam się kto chce ten ma . Panowie warto dać dupy kobiecie inny kontakt potem jest
Też próbowałem samemu i powiem tak średnio. Ale jak laska Moja założyła strap on i Mnie wzięła od tyłu to odjechałem , coś cudownego.Ja kiedyś miałem ochote sprawdzić jak to jest miec coś w dupce. Zamowilem dildo i sprawdziłem na własnej skórze fajne uczucie każdy mezczyzna powinien spróbować. I też po takim czymś dłużej wytrzymuje podczas seksu z dziewczyną. Moja dziewczyna jednak wrecz przeciwnie jak dotkne jej dupy to panikuje a ja lubie. Fajny jest lodzik w czymś w tyłku
A to właśnie szkoda, ja lubię bardzo jak moja pani mnie bierze w dziurkę, sam sobie też lubię, ale jednak wolę jak ona mnie tam bierze, a bardzo to lubi.Coraz mniej facetów zgadza się na strap-on więc wow naprawdę bo większość facetów jest za zdaniem "mi nic w dupe nikt nie będzie wkladal"
I co dałeś ?Tak się właśnie u mnie zaczęło. Jak miałem 19 lat moja ówczesna dziewczyna powiedziała, że zgodzi się na anal jeżeli ja jej dam się przelecieć.
Oczywiście, później już sam to proponowałem kobietomI co dałeś ?
I co , wszystkie się godziły?Oczywiście, później już sam to proponowałem kobietom
Tylko te które były na wczasach w Tajlandii i można do nich mówic Lady boyI co , wszystkie się godziły?
Tak, każda moja partnerka to lubiła.I co , wszystkie się godziły?