Harled napisales(zaraz po tym jak Basia stwierdzila ze usta nigdy sie tak nie zacisna jak pochwa) ze ust dopiero mozna zacisnac. Tzn ze roznicy nie ma dla was, jedynie taka ze usta mozna mocniej scisnac i operowac jezykiem. Do czego pochwa? O jakich my tu gustach mowimy? Bo teraz nie wiem od czego to zalezy. Skoro Kornik najpierw napisales ze roznica pomiedzy pochwa a ustami jest taka,ze w ustach mozna poruszac jezykiem a pochwa tylu opcji nie ma. Potem zmieniles zdanie. Wiec jako takich odczuc innych nie czujecie? Ja nie mowie o zadnych psychnicznych odczuciach, odstawiamy to na bok. Samo wlozenie i wyjecie. O to pytam. Nikt nie umie konkretnie powiedziec. To co za roznica czy reka czy pochwa. Ktos powiedzial ze najczulsza jest glowka, reszta penisa juz bardzo malo. Co w takim wypadku moze dac pochwa,jezeli usta moga dokladniej piescic zoladz? Nawet jezeli pochwa bardziej przylega(chociaz teraz watpie skoro Harled tak napisal) to co za roznica skoro reszta penisa nie jest juz taka wazna? Zreszta pochwa sie rozluznia po chwili, wiec jedynie to mozna pozwolic sobie "mocniej popchac" ale co to daje mezczyznie? W ustach tez da sie szybko poruszac. Wiekszosc z was nie widziala roznic wielkich, mozecie wsadzic w dziure od plotu i nie bedzie roznicy do puki nie dojda bodzce psychiczne? Ja nie szukam zaczepki, chce zeby ktos normalnie wytlumaczyl, co komentarz to cos innego. Wiec tak ,stwierdzilam ze jedyna roznica pomiedzy pochwa a ustami to brak jezyka bo tak w skrocie napisaliscie. W takim razie co ma wpkyw na to jaki rodzaj facet bedzie preferowal, interesuje mnie klasyk i oral. Bez otoczki, wlozyc /wyjac.
Cenzura na ci*pke- wszedzie musi byc pochwa