Oczywiscie ze patrze. Ale przykra jest swiadomosc tego, ze sama cip*ka nie moge sprawic zeby mezczyzna oszalal. Nie dokladajac do tego psychicznych bodzcow. Owszem, one sa najwazniejsze. Ale ja chcialam to na chwile oddzielic. Skupic sie na samych doznaniach plynacych z seksu oralnego a waginalnego. Nie chce myslec teraz, ze mezczyzna wchodzac we mnie czuje sie podobnie jak bedac w moich ustach. Myslalam,ze to dwie rozne sprawy. Myslalam tez, ze wszystko ma swoje zalety. Jednak tak nie jest. Ja dobrze rozuniem co chcesz przekazac i piszesz bardzo madrze. Jednak nie o to mi ciagle chodzi. Eh juz nie wazne, moze jestem zbyt glupia. Albo juz raczej zalamana.To są Twoje wnioski.
Co bym nie napisał to i tak obstaniesz przy swojej wersji.
Szkoda tylko, że nie patrzysz na to jak jest w prawdziwym życiu
Raczej brak Ci arg na obrone. Nie wiesz jak odpowiedziec bo nie umiesz. Proste pytanie dla Ciebie jest mega skomplikowane. A wnioski wyciaglam z Twoich wpisow. Kazdy kto je przesledzi dokladnie, zobaczy ze nie ma odpowiedzi na to konkretne pytanie.Nie wiem ile masz lat ale chyba musisz dojrzeć do pewnych spraw
Uwielbiasz poniewaz? To powiedz, jakie sa za cip*ka.Moim argumentem na obronę jest to, że uwielbiam cipe*czki.
Wydaje mi się, że podałem Ci kilka argumentów ale Ty przyjmujesz tylko te które Ci pasują.
Mam pomysł. Jeśli masz faceta, to skoro uważasz, że cip*ka nic nie daje, zacznij odmawiać mu seksu waginalnego. Zero takiego seksu. Niech będzie każdy inny prócz w cip*kę. I tak cały czas. Zobaczysz ile Twoja teoria ma się do rzeczywistości.
Podawałem Ci powody ale Ty przyjmujesz tylko argumenty wedle swoich kryteriów, a nie takich jakie mają miejsce w prawdziwym sexie.
Konik podziwiam Cię
Masz zacięcie
jednak w tej rozmowie nie wygrasz nie masz szans
pochwa nie ma języka
Nie pytałaś o zalety tylko o rocznice (a to nie to samo)
Tak jakby ktoś powiedział, że cip*ka nie można dać rozkoszy. Czerpię ogromną przyjemność z seksu waginalnego.
Różnic widzę dużo, tylko, że wedle realnych kryteriów.
Masz swój świat i swój pogląd na sex. Nie będę próbował już Ci tego dowieść.
Powodzenia
Basiu, widzisz gdybys widziala, slyszala tyle rzeczy ktore ja uslyszalam o kobietach, seksie oralnym, naszych pochwach to uwierz nie pisalabys teraz w ten sposob. Ale najlepiej oceniac nie znajac sytuacji. Ja sobie tego nie wymyslam, to wszysko co sie dowiedzialam.
Zuzunka powiem Ci tak jesteś z jakiś powodów jesteś zafiskowana na jednym (domyślam się dlaczego)
Wg mojej oceny mało wiesz - jeszcze mniej słuchasz. Przyklasnęłaś tylko jednej osobie która poszła Twoim tokiem myślenia. Reszta nie miała znaczenia co powiedziała bo sie uczepiłaś jednego i to każesz udawadniać.
Nawet jak coś napisałam w tym temacie to to najnormalniej olałaś.
Cóż Konik fakt ma cierpliwość bo próbuje ruszać temat z rożnych stron ale Ty nadal twierdzisz że nie usłyszałaś nic. Cóż zapewniam Cie że choćby Konik jeszcze sto lat tłuk ten temat nie dotrze do Ciebie I nie chodzi o przekonanie Ciebie do czegokolwiek a o samo uznanie argumentów)
Jestes na tyle zafiksowana na jednym że nie dostrzegasz ani ironii ani niczego innego.
Skoro wolisz oralny seks (a próbujesz cały świat przekonać że tylko oral ma rację bytu) to idź do tego który wykorzysta Cię tak i się tylko i wyłącznie spuści bo na nic innego nie licz.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Seks analny - pierwszy raz | Porady seksualne | 9 | |
Pytanie do Pań czy lubicie Seks Analny ? | Fetysze i perwersje | 32 | ||
M | Żele, seks analny i bdsm Pomocy | Porady seksualne | 2 | |
A | Nasz seks analny - zdjęcia/filmy | Seks fotki i filmy | 8 | |
A | Seks analny - odczucia mężczyzn i kobiet | Seks | 60 |