• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sauny beztekstylne

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Regularnie odwiedzam tę saunę i zauważyłam pewną tendencję – ja, podobnie jak wiele młodszych kobiet, stawiam na pełną depilację, zwyczajny golasek. Niestety, rzuca się w oczy coś jeszcze: zachowanie panów w wieku 45+. Odnosi się wrażenie, że nie przychodzą tam dla relaksu, a po to, by bez skrępowania „nacieszyć oko” zwłaszcza młodymi kobietami"
Chodzi o spojrzenia czy coś więcej?
Tak męskim okiem to gdzie mają nacieszyć oko jak nie w saunie?
W saunie rzymskiej niewiele widać od pary i od ciepłych płytek pod nogami udami i plecami same oczy się mrużą.
Spotkałem się ze strefami dla kobiet i mężczyzn może to jest rozwiązanie. Mnie osobiście nie przeszkadza jak się ktos gapi.
Niech się wstydzi ten co widzi

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
Chodzi o spojrzenia czy coś więcej?
Tak męskim okiem to gdzie mają nacieszyć oko jak nie w saunie?
W saunie rzymskiej niewiele widać od pary i od ciepłych płytek pod nogami udami i plecami same oczy się mrużą.
Spotkałem się ze strefami dla kobiet i mężczyzn może to jest rozwiązanie. Mnie osobiście nie przeszkadza jak się ktos gapi.
Niech się wstydzi ten co widzi
Pisałam już wcześniej, że mnie to nie przeszkadza, niech sobie patrzą :)