Czyli ile lat temu? Mam wrażenie że niektórzy są tutaj totalnie odklejeni od rzeczywistości..,Byłem w takiej saunie w Szwecji w 1975 roku,

Czyli ile lat temu? Mam wrażenie że niektórzy są tutaj totalnie odklejeni od rzeczywistości..,Byłem w takiej saunie w Szwecji w 1975 roku,
Dokładnie tak tam jest.Sugerujesz że w takim miejscu jesteś nago?
A co, uważasz że Szwedzi teraz zabronili?Czyli ile lat temu? Mam wrażenie że niektórzy są tutaj totalnie odklejeni od rzeczywistości..,
O właśnie. Również między bajki należy włożyć opowieści o bzykaniu się w saunie, jak temperatura powietrza jest 110 stopni.Korzystam często z sauny i nie zdarzyło mi się i nigdy nie byłem świadkiem, żeby od samego ciepła komuś stawał
W suchej przy 90 stopniach się daO właśnie. Również między bajki należy włożyć opowieści o bzykaniu się w saunie, jak temperatura powietrza jest 110 stopni.
Napisałem 110. 90 stopni to zimno.W suchej przy 90 stopniach się da![]()
Z tych których ja korzystam w suchej temp maks do 100 stopni dochodziła. 90 możliwe że zimno, ale dla morsa wystarczyNapisałem 110. 90 stopni to zimno.
Tak z ciekawości bo ile masz lat?Byłem w takiej saunie w Szwecji w 1975 roku i żadnych sensacji nie przeżyłem. Nawet szatnia była koedukacyjna, szedłeś do szafki, ściągałeś ciuchy, brałeś ręczniki, którymi mogłeś się zakryć, albo wziąć pod pachę, nikogo to nie obchodziło. Wielkie mi co.
Dostałam bon na sauny beztekstylne, nigdy wczesniej na takich nie bylam. Jak polecacie o siebie zadbać tam na dole? Ogolić na zero, zostawić wlosy, czy coś innego. Moze macie jakieś doświadczenia z takich saun i coś o czym warto wiedzieć
Było to 51 lat temu, żeby pójść do sauny dla dorosłych musiałem być dorosły, więc łatwo policzyć. Od siebie dodam, że zdecydowanie za wiele.Z tych których ja korzystam w suchej temp maks do 100 stopni dochodziła. 90 możliwe że zimno, ale dla morsa wystarczy
Tak z ciekawości bo ile masz lat?![]()
Może dla ciebie wielkie mi co, ale dla kogoś innego może to być dużym zaskoczeniem i trochę krępujące zobaczyć tyle ludzi jednocześnie nago.Byłem w takiej saunie w Szwecji w 1975 roku i żadnych sensacji nie przeżyłem. Nawet szatnia była koedukacyjna, szedłeś do szafki, ściągałeś ciuchy, brałeś ręczniki, którymi mogłeś się zakryć, albo wziąć pod pachę, nikogo to nie obchodziło. Wielkie mi co.
Oczywiście że tak, nie jest się już 15 latkiem.Jesteś w stanie zapanować nad wzowdem? Ja właśnie nie korzystam z takich miejsc bo boję się że mi stanie. Może to tylko taka moja podświadomość.
To w wieku 70 lat już pamięć nie taByło to 51 lat temu, żeby pójść do sauny dla dorosłych musiałem być dorosły, więc łatwo policzyć. Od siebie dodam, że zdecydowanie za wiele.
A Ty myślisz, że ile osób wchodzi do takiej sauny? Kompania wojska? Poza tym nie musisz być nago jak nie chcesz, przymusu nie ma.Może dla ciebie wielkie mi co, ale dla kogoś innego może to być dużym zaskoczeniem i trochę krępujące zobaczyć tyle ludzi jednocześnie nago.
Dla nie których potrzeba się przyzwyczaić i nauczyć otoczenia.
Znam ludzi którzy poszli pierwszy raz i stwierdzili że to jednak nie dla nich.
Pamięć mam słoniową. Poza tym sądząc po Twoich postach, też nie jesteś młodzieniaszkiem.To w wieku 70 lat już pamięć nie ta![]()
Młodzieniaszkiem nie jestem, ale wiem, że w saunie można robić różne rzeczy i w 1975 to nawet w planach mnie jeszcze nie byłoPamięć mam słoniową. Poza tym sądząc po Twoich postach, też nie jesteś młodzieniaszkiem.
Jp. Zaczynasz irytować, jak idziesz pod prysznic to czasem masz dużo osób, ludzie chodzą nago nie tylko w saunach, zdążą się często że chodzą w usług korytarza już nago. Więc tak to może być dla kogoś szok na pierwszy raz.A Ty myślisz, że ile osób wchodzi do takiej sauny? Kompania wojska? Poza tym nie musisz być nago jak nie chcesz, przymusu nie ma.
Pamięć mam słoniową. Poza tym sądząc po Twoich postach, też nie jesteś młodzieniaszkiem.
Jesteś chamowaty koleś. Dyskusja skończona.Jp. Zaczynasz irytować, jak idziesz pod prysznic to czasem masz dużo osób, ludzie chodzą nago nie tylko w saunach, zdążą się często że chodzą w usług korytarza już nago. Więc tak to może być dla kogoś szok na pierwszy raz.
Do tego jest duzo w twoim wieku ,gdzie sylwetka fizyczna jest w nie najlepszej formie.
Ps. Taki mały pstryczek w nos ,za Twój rok myślenia w tym podeszłym wieku.
Dziękuję.Jesteś chamowaty koleś. Dyskusja skończona.
Dokładnie tak. Jest się zupełnie nago pod tym prysznicem. Mało tego to jeszcze na to miejsce jest przeszklony widok z największej sauny. Ludzie siedzą w saunie i widzą zupełnie nagie osoby pod tym deszczem.Sugerujesz że w takim miejscu jesteś nago?
Otwarta głowa. Nagość w tym miejscu jest dla nikogo czymś wyjątkowym. Nie ma niestosownych zachowań. Trzeba próbować się wychillować. Nie za pierwszym, ale za którymś razem beztekstylna swoboda podświadomie będzie ci się łączyć z relaksem.Dostałam bon na sauny beztekstylne, nigdy wczesniej na takich nie bylam. Jak polecacie o siebie zadbać tam na dole? Ogolić na zero, zostawić wlosy, czy coś innego. Moze macie jakieś doświadczenia z takich saun i coś o czym warto wiedzieć
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| O | Sauny, plaże i inne miejsca gdzie możemy być nadzy | Poza tematem | 2 | |
| E | Wybrałbym się do sauny | Seks | 9 |