A... z hetero takim standardowym to nie mozna?Uwielbiam,jak partner jest sapioseksualny,bo mogę z kimś porozmawiać o dobrej książce lub filmie.
A... z hetero takim standardowym to nie mozna?Uwielbiam,jak partner jest sapioseksualny,bo mogę z kimś porozmawiać o dobrej książce lub filmie.
Dobra okey,zrobimy jeden test. Co sądzisz o nowej ekranizacji Chłopów Władysława Reymonta? Zobaczymy co masz do powiedzeniaA... z hetero takim standardowym to nie mozna?
Tylko jeden? Słabo. Nie lubię nowych adaptacji. Po obejrzeniu Znachora, Kleksa , Samych Swoich dziekuję za " nowe " wersje.Dobra okey,zrobimy jeden test. Co sądzisz o nowej ekranizacji Chłopów Władysława Reymonta? Zobaczymy co masz do powiedzenia![]()
Ale rozwiń,swoją wypowiedź. Jakie są różnice pomiędzy stara wersja a nowa.Tylko jeden? Słabo. Nie lubię nowych adaptacji. Po obejrzeniu Znachora, Kleksa , Samych Swoich dziekuję za " nowe " wersje.
A jak podobal Ci się Gladiator 2?
Yyy... ale przeczytałaś co napisałem?Ale
Ale rozwiń,swoją wypowiedź. Jakie są różnice pomiędzy stara wersja a nowa.
Chce z tobą porozmawiać o Chłopach a ty mówisz o nowym Gladiatorze. Powiem Ci nowy gladiator mi się podobał. Jest dużo przekłamań historycznych oraz dużo poprawności politycznej.Yyy... ale przeczytałaś co napisałem?
A co napisalem o nowej ekranizacji chłopów?Chce z tobą porozmawiać o Chłopach a ty mówisz o nowym Gladiatorze. Powiem Ci nowy gladiator mi się podobał. Jest dużo przekłamań historycznych oraz dużo poprawności politycznej.
Napisałeś,że jest słaby.A co napisalem o nowej ekranizacji chłopów?
Yyy... tak tak . Napisałem ze jest słaby... tak tak. Wiesz zgadzam sie jednak z Tobą... fajniej rozmawiac ci sie bedzie z sapi... dogadacie się. Milo bylo poznaćNapisałeś,że jest słaby.
Mi też,było miło.Yyy... tak tak . Napisałem ze jest słaby... tak tak. Wiesz zgadzam sie jednak z Tobą... fajniej rozmawiac ci sie bedzie z sapi... dogadacie się. Milo bylo poznać![]()
... i idiociSapioseksualizm jest winny samotności kobiet, bowiem mężczyźni to idioci i świnie.
Tak jest, pani kierowniczko. Wyrywa nawet szmaty, cham jeden z drugim. A porządnym pracownikom narzędzie pracy z rąk!I pijak, bo każdy pijak to złodziej.
Dobra okey,zrobimy jeden test. Co sądzisz o nowej ekranizacji Chłopów Władysława Reymonta? Zobaczymy co masz do powiedzenia![]()
A sprzątaczka podaje kurczaka brudną ścierką.Tak jest, pani kierowniczko. Wyrywa nawet szmaty, cham jeden z drugim. A porządnym pracownikom narzędzie pracy z rąk!
Więc biorąc to wszystko pod uwagę, to chyba do Bydgoszczy będę jeździł na zakupy.A sprzątaczka podaje kurczaka brudną ścierką.
Tak jakby w pierwszej części nie było naciągania faktów, przekłamań i fantastyki zamiast trzymania się realiów batalistycznychPowiem Ci nowy gladiator mi się podobał. Jest dużo przekłamań historycznych oraz dużo poprawności politycznej.
Czy chcesz porozmawiać o Biblii?Uwielbiam,jak partner jest sapioseksualny,bo mogę z kimś porozmawiać o dobrej książce lub filmie.
A tu nie będę kupował. Proszę, niech mnie Pan umieści na tej swojej gablocie.Więc biorąc to wszystko pod uwagę, to chyba do Bydgoszczy będę jeździł na zakupy.