Zapraszasz? No fakt milo bylo ostatnioBjslover, krótko
spadaj do alkowy, czyjejkolwiek
Zapraszasz? No fakt milo bylo ostatnioBjslover, krótko
spadaj do alkowy, czyjejkolwiek
Jakie dzieci? Gdyby tam były dzieci policja by gościa aresztowała. Tam dzieci nie było i świadkowie to potwierdzili. O dziciach mówiła tylko baba działaczka PO i też upubliczniła dane typa.Nie, o ochronie życia dzieci to była tylko wtrącenie.
Temat księdza onanisty jest na szczęście znacznie lżejszy. Co nie zmienia faktu, że dzieci nie powinny oglądać nagości osób duchownych.
Ksiądz był Polakiem i pełnił posługę duszpasterską w Polsce.
Proszę w takim razie o jakiś wiarygodny artykuł, link do jakiejś publikacji, w której jest jasno stwierdzone, że na tej plaży w tym momencie było dziecko i widziało masturbującego się księdza.Nie, o ochronie życia dzieci to była tylko wtrącenie.
Temat księdza onanisty jest na szczęście znacznie lżejszy. Co nie zmienia faktu, że dzieci nie powinny oglądać nagości osób duchownych.
Ksiądz był Polakiem i pełnił posługę duszpasterską w Polsce.
Dessi to nie wystarczy, sorry. Musi byc element wywołania zgorszenia publicznego. Oczywiście nie w tym przypadku. Ale jeżeli nie będziesz miała swiadka "zgorszonego" to dupa. Tak to niestety działa. Wiem, że żle zrobiłem, ale musiałem, nie gniewaj się.Kurwa mać! Co za różnica, czy dziecko czy pełnoletnia osoba? Machał fujarą w miejscu publicznym
Jest różnica jedno to przestępstwo a drugie wykroczenie. Jeszcze jest opcja, że klecha pomylił plaże. Może myślał że to plaża nudystów?Kurwa mać! Co za różnica, czy dziecko czy pełnoletnia osoba? Machał fujarą w miejscu publicznym
Moim zdaniem jest różnica, bo tutaj jeszcze można przypisać komuś skłonności pedofilskie, a to jest zarzut jeszcze cięższego kalibru.Kurwa mać! Co za różnica, czy dziecko czy pełnoletnia osoba? Machał fujarą w miejscu publicznym
Skłonności nie podlagaja penalizacjiMoim zdaniem jest różnica, bo tutaj jeszcze można przypisać komuś skłonności pedofilskie, a to jest zarzut jeszcze cięższego kalibru.
Ale ich manifestacja - już tak.Skłonności nie podlagaja penalizacji
Jeżeli jest przestępstwem lub wykroczeniem - kółko się zamykaAle ich manifestacja - już tak.
No tak.Jeżeli jest przestępstwem lub wykroczeniem - kółko się zamyka
Co ty pierdolisz? Ja nie poczuję się zgorszona waleniem konia przez randoma, bo się rucham przecież...Dessi to nie wystarczy, sorry. Musi byc element wywołania zgorszenia publicznego. Oczywiście nie w tym przypadku. Ale jeżeli nie będziesz miała swiadka "zgorszonego" to dupa. Tak to niestety działa. Wiem, że żle zrobiłem, ale musiałem, nie gniewaj się.
No i żaden z ciebie świadek, zasada niepisana: nie ma kwita nie ma sprawyCo ty pierdolisz? Ja nie poczuję się zgorszona waleniem konia randoma, bo się rucham przecież...
Sytuacja nieco inna, ale "szkoda nafty"Podobna sytuacja dotyczyła parę lat temu kobiety która była toples na basenie w miejscu publicznym. To działo się w niemczech. Dostała mandat od policji inne osoby zgłosiły ją na policję oczywiście. Ta odwołała się do sądu i po kilku latach rozpraw wygrała. Teraz można opalać się bez biustonosza i nawet tak przebywać tam na basenie.
Ale z tej samej beczki...Sytuacja nieco inna, ale "szkoda nafty"
Kłopot polega na tym, że Kościół uznaje masturbację za grzech, a dopuszczał jej się, i to publicznie, jego przedstawiciel.Tak samo na tym forum ktoś może rozpoznać kogoś po zdjęciach i w mediach społecznościowych tą informację rozpowszechnić. W ten prosty sposób można kogoś zniszczyć i to tylko dlatego, że lubi masturbacje. Jak właściwie każdy... Jak byście się czuli gdyby o was tak z imienia i nazwiska ktoś pisał publicznie. I ciekawe ile tu na forum jest np. Nauczycieli?
To znaczy że można go zniszczyć całkowicie? To tylko człowiek. Nie jeden ksiądz przestał być księdzem. Nie jeden policjant dokonał też przestępstwa. Nikt nie jest święty. Każdy może popełnić błąd.Kłopot polega na tym, że Kościół uznaje masturbację za grzech, a dopuszczał jej się, i to publicznie, jego przedstawiciel.
Absolutnie nie, nie można.To znaczy że można go zniszczyć całkowicie? To tylko człowiek. Nie jeden ksiądz przestał być księdzem. Nie jeden policjant dokonał też przestępstwa. Nikt nie jest święty. Każdy może popełnić błąd.