No właśnie to samo mam Wrażenie, że kilku tutaj strasznie się tego wstydzi.Jak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
No właśnie to samo mam Wrażenie, że kilku tutaj strasznie się tego wstydzi.Jak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
Jak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
Czemu tak mało tu normalnych facetów.... ?
Im bardziej człowiek wczyta się w posty, tym gorzej.... jak nie zaburzenia psychiczne, to inne niepełnosprawności, zaburzenia osobowości, kompleksy wzrostu, za małego penisa,... kupa nieszczęścia jednym słowem!
Bo czytasz w kółko wypowiedzi by @stroiczekJak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
No ogólnie Polacy są uważani za mało atrakcyjnych. Często można spotkać pogląd, że lepsi są zagraniczni, lepiej wyglądają, są lepiej wykształceni, itp. Po polskich facetach mocno się jedzie.Jak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
Ja nie mam kompleksu bycia Polakiem. Wydaje się, a nawet stwierdzę, że jestem pewny, że osoby które piszą, że polkia są takie, szmakie czy owakie, mają duży jakiś kompleks i problem warty przepracowaniaJak czytam w kółko o tym że Polki to , Polki tamto, że facet z zagranicy lepszy itd. Czy w Polsce mężczyźni mają kompleks bycia Polakiem?
Kto tak uważa?No ogólnie Polacy są uważani za mało atrakcyjnych. Często można spotkać pogląd, że lepsi są zagraniczni, lepiej wyglądają, są lepiej wykształceni, itp. Po polskich facetach mocno się jedzie.
Też jestem ciekawKto tak uważa?
Nawet tutaj dziewczyny pisały, że polscy faceci się do niczego nie nadają.Kto tak uważa?
To jest tak samo z dupy stwierdzenie, jak takie, że kobieta nie może ważyć więcej niż 55kg, czy facet zaczyna się dopiero od 180cm.....Nawet tutaj dziewczyny pisały, że polscy faceci się do niczego nie nadają.
No w sumie, jeśli patrzą na takich jak Ty czy inny @stroiczek to nie ma się co dziwićNawet tutaj dziewczyny pisały, że polscy faceci się do niczego nie nadają.
A chętnie bym zobaczył te posty.Nawet tutaj dziewczyny pisały, że polscy faceci się do niczego nie nadają.
No i znów o długości fiuta... najważniejsza cecha mężczyzny.A chętnie bym zobaczył te posty.
O tych króciutkich fiutkach Polaków było pisane. Ale że Polacy są do niczego, to nie pamiętam takich postów.
Eee tam. O tym, że jestem do niczego, to mówiono mi od dzieciństwa.No w sumie, jeśli patrzą na takich jak Ty czy inny @stroiczek to nie ma się co dziwić
Skoro kobiety i rogacze piszą, że szukają osobnika z dużym penisem, no to może ma to dla nich jakieś znaczenie. Ja nie oceniałem mężczyzn przez ten pryzmat, to osoby płci przeciwnej zainteresowane były fiutami. Dla mnie cudze penisy są bez znaczenia.No i znów o długości fiuta... najważniejsza cecha mężczyzny.
Tylko że faceci nie mówią wszędzie, że kobieta ma tyle ważyć. A kobiety cały czas zwracają uwagę na wzrost i nawet w TV o tym było, że facet nie jest męski jak nie ma 180cm.To jest tak samo z dupy stwierdzenie, jak takie, że kobieta nie może ważyć więcej niż 55kg, czy facet zaczyna się dopiero od 180cm.....
Ok, ale niski wzrost to nie powód, aby młody kawaler obniżał swoje wymagania wobec partnerem seksualnych.Tylko że faceci nie mówią wszędzie, że kobieta ma tyle ważyć. A kobiety cały czas zwracają uwagę na wzrost i nawet w TV o tym było, że facet nie jest męski jak nie ma 180cm.
Gdyby tak było, to nie istniałyby DDA, a patologia nie rozmnażałaby się między sobą.jakaś mądrość natury
Niestety jest to dobry powód. Jesteś niski, to nie masz seksu. Chyba, że będziesz nisko celował.Ok, ale niski wzrost to nie powód, aby młody kawaler obniżał swoje wymagania wobec partnerem seksualnych.
No a zbanowany samotnik nisko nie celował.Niestety jest to dobry powód. Jesteś niski, to nie masz seksu. Chyba, że będziesz nisko celował.
Zrobiłem szybki test. Na dz pokazuje 111 tys. Kobiet, z czego raptem 9 tys. ma w preferencji duży penis. Więc nie przesadzałbym.Skoro kobiety i rogacze piszą, że szukają osobnika z dużym penisem,
Hehe, a ktoś napisał, że dla każdej kobiety ma to znaczenie. Ja nie. To rogacze i kobiety tak piszą.Zrobiłem szybki test. Na dz pokazuje 111 tys. Kobiet, z czego raptem 9 tys. ma w preferencji duży penis. Więc nie przesadzałbym.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | RZECZYWISTOŚĆ BEZ TABUUU... | Poza tematem | 14 |