No właśnie "kobiety i rogacze" wymieniłeś dwie grupy.
Z napisanego przez mnie zdania nie wynikało, że kobiety szukają. Uściślając - na forum i na innych stronach internetu kobiety piszą (a dokładniej pisały) i rogacze piszą (a dokładniej pisali), że rozmiar penisa ma dla nich znaczenie. Ja tego nie stwierdziłem, że rozmiar penisa ma dla nich znacznie. W trybie przypuszczającym napisałem, że rozmiar penisa może mieć dla kobiet i rogaczy znaczenie. Ja tego nie mogę stwierdzić, gdyż nie wiem, jakie są emocje i odczucia kobiet i rogaczy.
Urodziłem się jako chłopiec, nie zmieniałem płci, mój gender to mężczyzna,
jestem Polakiem i jeszcze do tego nie nadaje się na rogacza.
Mogę tylko przypuszczać, co dla kobiet i rogaczy ma znaczenie. Jako, że wykształcił się u mnie zwierzęcy popęd, a nie homoseksualny, to moją uwagę skupiałem i skupiam na ciałach wyłącznie kobiet, w tym na ich zewnętrznych narządach płciowych, a męskie narządy płciowe nie były i nie są obiektem mojego zainteresowania. Widząc kobietę, oceniam jej ciało jako zdrowe, płodne lub nie. Natomiast widząc mężczyznę, mogę ocenić jego muskulaturę i zdolności motoryczne, co akurat ma znaczenie, gdyż relacje między mężczyznami heteroseksualnymi mogą doprowadzić do konfliktu i konfrontacji fizycznej. W przypadku kobiet takiego zagrożenia nie odczuwam. Natomiast widząc nagiego mężczyznę, nie gapie się i nie oceniam jego penisa, gdyż jest to intymna część jego ciała, której najprawdopodobniej nie chce on innym mężczyznom pokazywać. Należy to uszanować.