• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Rozmiar penisa, czy może być za duży? Do Pań

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Ciekawość wygrywa hehehe no mówią że mały wariat ale duży może więcej 🤣
Ech ! "Mały wariat" to określenie będące ostatnią deską ratunku albo nagrodą pocieszenia dla panów , którzy mają malutkie a nawet bardzo malutkie penisy. Oczywiście , że oni też potrafią w różny sposób zaspokoić kobietę ale o normalnej penetracji mogą zapomnieć. Raz mi się trafił taki z mikropenisem. Żal mi go było ale to była katastrofa. W ogóle nic nie poczułam a ten posiadacz cumelka zapytał się na koniec, czy dobrze mi było. To ja już wolę olbrzymy . :p

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Ech ! "Mały wariat" to określenie będące ostatnią deską ratunku albo nagrodą pocieszenia dla panów , którzy mają malutkie a nawet bardzo malutkie penisy. Oczywiście , że oni też potrafią w różny sposób zaspokoić kobietę ale o normalnej penetracji mogą zapomnieć. Raz mi się trafił taki z mikropenisem. Żal mi go było ale to była katastrofa. W ogóle nic nie poczułam a ten posiadacz cumelka zapytał się na koniec, czy dobrze mi było. To ja już wolę olbrzymy . :p
Bo niestety taka jest natura, jedna będzie uważać, że optymalny będzie 15cm a innej 25 będzie mało 😉 dlatego też duża część ma kompleksy, widząc same drągale wokół, takie jest życie i trzeba się z tym pogodzić 🤷‍♂️

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
A co odpowiedziałaś? prawdę czy milczałaś :D

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
a trzeba było powiedzieć :)
Mi osobiście raz powiedziała kobieta, że myslala, że mam większego 👌
Ogólnie od tamtej pory, jeśli tematy schodzą na tory seksu, budowy ciała itp. To jeśli temat się tyczy mnie, mowie od razu z góry, że nie obdarzyła mnie natura i tyle, wolę w ten sposób uniknąć pośmiewiska czy też jakiejś porażki 😉 a poza tym, do tych cudownych och i ach nie należę i dlatego po prostu jestem wycofany

Mężczyzna

Bart988

Cichy Podglądacz
Moja żona podczas spotkania z 20-centymetrowym odczuwała dyskomfort i więc jak dla nas rozmiar ma znaczenie.

Kobieta

Tynka

Podrywacz
To ja wam napiszę, co się dla mnie u mężczyzny liczy :
- uczucie
- doświadczenie i umiejętności
- rozmiar
Osobiście preferuję penisy średniej wielkości .
Ważne aby się właściwie dobrać właśnie z powodów owych preferencji i tego, co kto lubi i co mu sprawia przyjemność . Mam przyjaciółkę, która zdecydowanie woli mężczyzn obdarzonych hojnie przez naturę, bo odczuwa satysfakcję , kiedy penis uderza o jej szyjkę macicy i twierdzi, że ten bodziec wywołuje u niej orgazm. Dla odmiany inne kobiety boją się bólu i seks z mężczyzną z bardzo dużym penisem stanowi dla nich dyskomfort.
No różnie to bywa. Rozmiar ma znaczenie ale bez przesady . ;)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
problem jest taki, że większość definiuje słowo rozmiary według swojej oceny. Spotkałem się z takim stwierdzeniem u panny, że według niej średni rozmiar to 18-20cm... średni! czyli według logiki takiej osoby, średnia krajowa to mały :D

Kobieta

Aisog01

Erotoman
problem jest taki, że większość definiuje słowo rozmiary według swojej oceny. Spotkałem się z takim stwierdzeniem u panny, że według niej średni rozmiar to 18-20cm... średni! czyli według logiki takiej osoby, średnia krajowa to mały :D
A według serwisu wykop 24 cm to mikrus. Ale jak wiadomo wykop śmieje się z takich poglądów jak napisałeś