D
dessi1979
Guest
Tego więcej właśnie się boję. Pozostanę na etapie oglądactwaCiekawość wygrywa hehehe no mówią że mały wariat ale duży może więcej
Tego więcej właśnie się boję. Pozostanę na etapie oglądactwaCiekawość wygrywa hehehe no mówią że mały wariat ale duży może więcej
Myślę że tak jestCzemu? A to faceci mają się zgłaszać, gdy większość ma kompleks?
To faceci są wzrokowcami... Ale jak lubisz popatrzeć to plus dla CiebieTego więcej właśnie się boję. Pozostanę na etapie oglądactwa
Widocznie nadmiar testosteronu . Tylko czekać jak brodę będę golićTo faceci są wzrokowcami... Ale jak lubisz popatrzeć to plus dla Ciebie
Hehehe w dzisiejszym świecie to nic dziwnego.... Dla mnie ok byle byś pod nie sikała na deskę klozetowąWidocznie nadmiar testosteronu . Tylko czekać jak brodę będę golić
No tak. Tylko wam wolnoHehehe w dzisiejszym świecie to nic dziwnego.... Dla mnie ok byle byś pod nie sikała na deskę klozetową
No właśnie heheNo tak. Tylko wam wolno
Ech ! "Mały wariat" to określenie będące ostatnią deską ratunku albo nagrodą pocieszenia dla panów , którzy mają malutkie a nawet bardzo malutkie penisy. Oczywiście , że oni też potrafią w różny sposób zaspokoić kobietę ale o normalnej penetracji mogą zapomnieć. Raz mi się trafił taki z mikropenisem. Żal mi go było ale to była katastrofa. W ogóle nic nie poczułam a ten posiadacz cumelka zapytał się na koniec, czy dobrze mi było. To ja już wolę olbrzymy .Ciekawość wygrywa hehehe no mówią że mały wariat ale duży może więcej
Bo niestety taka jest natura, jedna będzie uważać, że optymalny będzie 15cm a innej 25 będzie mało dlatego też duża część ma kompleksy, widząc same drągale wokół, takie jest życie i trzeba się z tym pogodzićEch ! "Mały wariat" to określenie będące ostatnią deską ratunku albo nagrodą pocieszenia dla panów , którzy mają malutkie a nawet bardzo malutkie penisy. Oczywiście , że oni też potrafią w różny sposób zaspokoić kobietę ale o normalnej penetracji mogą zapomnieć. Raz mi się trafił taki z mikropenisem. Żal mi go było ale to była katastrofa. W ogóle nic nie poczułam a ten posiadacz cumelka zapytał się na koniec, czy dobrze mi było. To ja już wolę olbrzymy .
A co odpowiedziałaś? prawdę czy milczałaśEch ! "Mały wariat" to określenie będące ostatnią deską ratunku albo nagrodą pocieszenia dla panów , którzy mają malutkie a nawet bardzo malutkie penisy. Oczywiście , że oni też potrafią w różny sposób zaspokoić kobietę ale o normalnej penetracji mogą zapomnieć. Raz mi się trafił taki z mikropenisem. Żal mi go było ale to była katastrofa. W ogóle nic nie poczułam a ten posiadacz cumelka zapytał się na koniec, czy dobrze mi było. To ja już wolę olbrzymy .
Sadze po wypowiedzi, że chyba nic mu nie powiedziała po prostuA co odpowiedziałaś? prawdę czy milczałaś
Dokładnie tak. Czasem milczenie bywa złotem !Sadze po wypowiedzi, że chyba nic mu nie powiedziała po prostu
Mi osobiście raz powiedziała kobieta, że myslala, że mam większegoa trzeba było powiedzieć
oczywiście, że ma - miał, ma i będzie miećMoja żona podczas spotkania z 20-centymetrowym odczuwała dyskomfort i więc jak dla nas rozmiar ma znaczenie.
A według serwisu wykop 24 cm to mikrus. Ale jak wiadomo wykop śmieje się z takich poglądów jak napisałeśproblem jest taki, że większość definiuje słowo rozmiary według swojej oceny. Spotkałem się z takim stwierdzeniem u panny, że według niej średni rozmiar to 18-20cm... średni! czyli według logiki takiej osoby, średnia krajowa to mały
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Rozmiar penisa. | Porady seksualne | 0 | |
T | Pytanie dla Pań rozmiar penisa | Porady seksualne | 8 | |
Q | Rozmiar penisa | Porady seksualne | 13 | |
C | Rozmiar Penisa a pierwszy raz .:) | Pierwszy raz | 8 | |
S | Rozmiar Piersi. Pomocy 😋 | Seks fotki i filmy | 9 |