To bardzo słabe, że ludzi którzy odbiegają od Twoich standardów, tak łatwo jest Ci obrazić. To że kobieta potrzebuje większego rozmiaru, bądź owszem przebieg jeśli chodzi o kochanków ma duży to nie robi z niej kogoś złego. Nie każdy ma możliwość trafić od razu na osobę o jakiej marzy. To że ja zaliczyłam facetów powiedzmy w ilości 40 to tylko dlatego że nie chciałam znowu być z kimś kto kompletnie podejściem do seksu odbiega ode mnie. Jaki sens jest być w związku gdzie dalej nie można być sobą? Wnioskując po Twoich słowach, kobieta taka jak ja nie jest normalna. Tylko dlatego że ma dużo większy popęd niż część tych które poznałeś
Niech każdy wiąże się z osobą jaka mu pasuje i niech każdy ma możliwość cieszyć się ruchaniem jakie go kręci. Zawsze rozumiałam to że ile ludzi na świecie, tyle różnic. Nigdy nie dosrywalam się do tych, którym wystarczy seks raz w tyg. Bo przecież mnie to nie dotyczy. To jego życie. Ale w drugą stronę już tak nie ma.... Kobiety kurwy, faceci wstrętni pojebani masturbatorzy. Kobieta mówiąca że lubi duże kutasy jest określana suczą, która skreśla faceta zz rozmiar nie patrząc na jego inne zalety. I zaraz są teksty o cipie jak wiadro. Ona szuka tego co ją zadowoli. Ciebie nie zmusza do zabawy ze sobą. Homoseksualiści też nie chodzą po ulicach i nie gwałcą heteryków. W żaden sposób seks każdego z nas nie wpływa na życie całkiem obcych ludzi z innymi skłonnościami