• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Romantyzm dla kobiet. Jak powinien wyglądać? Co lubią kobiety?

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Świadomie godzę się na śmierć. Piękną śmierć :) Proszę tylko zdjęcie z tej zabawy włóżcie mi do trumny :D
Jak w przyszłości mnie odkopią to niech wiedzą, że byłem wykańczany nie w torturach, ale w przyjemności :)

Powiedz mi kto by nie chciał być tak wykończony? To piękne... i romantyczne! ;)

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
to tajemnica :D

- - - Zaktualizowano - - -

tylko wyznawcy buddy, a zwłaszcza mądrość wielkiego mistrza Kun Czin Sao wiedzą tajniki gryzienia tyłka :D haha nie mylić z Kuńcitą :D

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
To jednak stanowczo nie dla mnie! :D
Ja tam wyznaję zasadę, że kobieta musi być zadowolona z seksu. Ma być moim oczkiem w głowie podczas stosunku, tak żeby jak najlepiej została zaspokojona jej potrzeba :D I to jest mądrość wielkiego mistrza Michała :D

Romantycznie, prawda? :D

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Nie posiadam jednego ulubionego ;) Lubię każdy centymetr kobiecego ciała... pupę, uda (oh ta wewnętrzna część, całowana doprowadza do szaleństwa kobiety!), biodra, brzuszek, piersi, dłonie, włosy, uszy, nogi (lubię brodą przejeżdżać od stóp do ud) :)
Jestem tym owładnięty :D

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Czy to nadal romantyzm czy już erotyka? :D
Podobają mi się niektóre dziewczyny, które odważyły się pokazać w dziale Seks fotki :D Jesteście mega seksowne dziewczyny! Wasze zdrowie! :)

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Odnośnie romantyzmu... Muzyka... jest bardzo romantyczna ;)
Mam kilka ulubionych kawałków, które mógłbym puszczać na okrągło podczas seksu ;) W rytm niektórych kawałków dobrze rusza się biodrami.. heh, nawet nie wiesz jak kobieta wtedy jest opętana przyjemnością :D

Mężczyzna

michalek92

Podrywacz
Oj to nie tak ;) do tego trzeba podejść strategicznie. Znaleźć miejsce, które kobietę wprawia w ruch ;) Nie posuwem, a romantyzmem zdobędziesz wyżyny kobiecej rozkoszy :D
Oj lubię gdy podłoga jest mokra i trzeba sprzątać :D

B

Basia

Guest
Co kobiety romantycznego lubia najbardziej? Panie co urzeka was w romantycznosci partnerow i panowie jakie macie romantyczne sposoby zadowolenia kobiecej duszy?

wszelkie miłe zaskoczenia tak żeby było wiadome że facet o Tobie myśli - może być coś niewielkiego ale jednak np. kawa zrobiona rano i podana do łóżka
Co urzeka ? to ze wiem ze partner musiał choć odrobinkę się postarać i to co wyżej napisałam to że jednak o Tobie myśli

- - - Zaktualizowano - - -

Poza tym, dzisiejszy romantyzm kosztuje... więc przygotuj się na wydatki

Ty wiecznie o kasie
a wcale że nie musi nic a nic kosztować.