Rozumiem, tak czy siak, fajna opcja to taka, która zadowoli obie jednostki, co nie zmienia faktu, że czasem trzeba edytować plan, tak by wszystko w koło było gitDlatego opisałam wyłącznie swój punkt widzenia
Rozumiem, tak czy siak, fajna opcja to taka, która zadowoli obie jednostki, co nie zmienia faktu, że czasem trzeba edytować plan, tak by wszystko w koło było gitDlatego opisałam wyłącznie swój punkt widzenia
O to mniej więcej mi chodziło.Robić loda w gumie to jakbym kazała sobie robić minetę przez spodnie
A próbowałaś minety przez gumęCzemu?
Wy byscie chcieli robic minetke przez damska prezerwatywę?
Abstrahujac juz czy z finalem ten lód czy bez.
No właśnie, coś tak nie na temat ten post.Dziwne, na tym forum roi się od facetów, którzy daliby sobie zrobić lodzika obcej kobiecie i Pan, które nie miały by nic przeciwko temu, to nieco przeczy z moimi doświadczeniami i opiniami moich znajomych.
No to błyskotliwa analiza, pewnie wystarczyłoby się pochylić na tematem i wysnuć wniosek i założenie, że robienie loda bez prezerwatywy raczej będzie dotyczyło osób w stałym związku, natomiast robienie w prezerwatywie chyba będzie miało zastosowanie wobec obcych albo w przypadkach innych jak np. schorzenia u partnera/partnerki, które zmuszają na jakiś czas do zawieszenia aktywności bez zabezpieczenia.A kto tu mówi o robieniu loda komuś obcemu? Pytanie jest o robienie loda w prezerwatywie. Nie chodzę po ulicy i nie proponuje obciągania przypadkowym facetom
Popracuję nad jednoobrazkowym memicznym przekazem w następnym poście.No właśnie, coś tak nie na temat ten post.
To też błyskotliwa analiza, bo wg Ciebie w stałych związkach ludzie nie stosują prezerwatyw np. jako zabezpieczenie przed ciążą na tych kilka płodnych dni?No to błyskotliwa analiza, pewnie wystarczyłoby się pochylić na tematem i wysnuć wniosek i założenie, że robienie loda bez prezerwatywy raczej będzie dotyczyło osób w stałym związku, natomiast robienie w prezerwatywie chyba będzie miało zastosowanie wobec obcych albo w przypadkach innych jak np. schorzenia u partnera/partnerki, które zmuszają na jakiś czas do zawieszenia aktywności bez zabezpieczenia.
Fakt, że nie dodałam mama, ani historyjki obrazkowej zatem mogło być to niezrozumiane.
Popracuję nad jednoobrazkowym mimicznym przekazem w następnym poście.
A, czyli seks oralny ( bo ten jest tematem wątku )pomiędzy parą, którzy się znają/ są w związku z zastosowaniem prezerwatywy to antykoncepcja......?To też błyskotliwa analiza, bo wg Ciebie w stałych związkach ludzie nie stosują prezerwatyw np. jako zabezpieczenie przed ciążą na tych kilka płodnych dni?
Zdecydowanie nie! Co to za frajda.Czemu?
Wy byscie chcieli robic minetke przez damska prezerwatywę?
Abstrahujac juz czy z finalem ten lód czy bez.
czyli normalne podejście do tego typu zabaw z osobami po prostu obcymi, osobiście nie wyobrażam sobie nie zabezpieczać się z przygodnie poznaną osobą, szczególnie gdzie coraz więcej tego typu akcji, że ludzie nie myślą o swoim bezpieczeństwie i zdrowiuMłodym, szalejącym na imprezie z przypadkową osobą można jednak prezerwatywę polecać, dla rozsądku. Nigdy nie wiadomo, a nikt się nie przyzna przed
Jednak ja sobie nie przypominam, żebym kiedykolwiek robiła loda w gumce.
To chyba jakiś inny kolego jesteś a żeby kobiecie było przyjemnie to możesz jej wylizać myślę że każda była by zadowolonaJa szczerze powiedziawszy nie widzę zbyt dużej różnicy, bo jakoś nie lubię loda. Być może nie trafiłem na kobietę, która by mi to robiła dobrze. Przyznam szczerze, że to nawet kobiety częściej inicjowały loda i chętniej się zabierały, niż ja sugerowałem/chciałem. W teorii to ma być dla faceta przyjemnie, ale może kobiety też to podnieca, więc "dawałem" raczej dla przyjemności kobiety.
Jakby każdy lubił to samo, to świat byłby taki sam, nudny i nie byłoby nowości zwłaszcza w seksie. Jak to mówią : de gustibus non est disputandumTo chyba jakiś inny kolego jesteś a żeby kobiecie było przyjemnie to możesz jej wylizać myślę że każda była by zadowolona
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Robienie sobie loda | Seks | 10 | |
Dziwne minki i robienie zeza przez panny... | Seks | 3 | ||
K | Robienie minetki | Seks | 19 | |
M | Co myślicie o tym, jakoby robienie dobrze facetowi było upokorzeniem dla kobiety? | Sprawy kobiet | 36 | |
S | Robienie laski a zarażenie AIDS | Pieszczoty | 40 |