oczywiście że nic złego a nawet jest to coś przyjemnego, żona mi liże pupę po mimo że tego nie lubi ale lubi mi sprawiać przyjemność i raz na jakiś czas przełamuje swoją niechęć i to robi, ja natomiast liżę jej odbyt bardzo często bo sam lubię i po to żeby jej sprawić przyjemność bo wiem że bardzo ją to podnieca jak wwiercam się językiem w jej dziurkęTo nic złego, lizać odbyt
oczywiście że nic złego a nawet jest to coś przyjemnego, żona mi liże pupę po mimo że tego nie lubi ale lubi mi sprawiać przyjemność i raz na jakiś czas przełamuje swoją niechęć i to robi, ja natomiast liżę jej odbyt bardzo często bo sam lubię i po to żeby jej sprawić przyjemność bo wiem że bardzo ją to podnieca jak wwiercam się językiem w jej dziurkę
Nie lizałabymWitam wszystkich,
Mam pytanie szczegolnie do kobiet, czy waszym zdaniem to obrzydliwe lizac swojemu (zadbanemu, ogolonemu) mezczyznie odbyt po to by mu sprawic przyjemnosc ??
A ja bym lizneła dla przyjemności partneraNie lizałabym![]()
Ja też nie. Fuj !Nie lizałabym![]()
Jeśli partner chce polizać dupkę, to sprzeciw byłby dlań odrzuceniem go.No ale gdyby on chciał sobie mój polizać, to czemu nie.
Takie podejście to ja rozumiemJa też nie. Fuj !
No ale gdyby on chciał sobie mój polizać, to czemu nie.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Rimming, czyli moja pasja! | Ogłoszenia | 1 | |
D | Rimming | Seks | 0 | |
D | Rimming to Mój największy fetysz | Fetysze i perwersje | 9 | |
![]() |
Mineta czy rimming? | Pieszczoty | 117 | |
L | Dziewczyny lubicie Rimming | Seks | 0 |