• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rezygnacja z seksu

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Nie mówię o sobie, tylko o facetach uzależnionych od seksu. Wejdź sobie na Zbiornik albo Datezone. Często pod profilem jakiejś pani 100kg+ z włosami pod pachami wypisują dosłownie listy miłosne i składają propozycje seksu. Z resztą pamietam jak byłem dzieciakiem w gimnazjum i z kolegami z klasy zastanawialiśmy się czy nasza pani od matmy ma fajną cipkę. Pani od matmy miała ponad 60 lat ;)
Po prostu dla faceta seks to zwykła fizyczność. Włożyć, poruszać biodrami, trysnąć i wyjąć. Kobieta musi mieć jednak jakąś otoczkę, atmosferę itd. Dlatego nawet nimfomanka nie pójdzie z byle kim do łóżka, a facet tak. Oczywiście nie każdy ale zdecydowana większość
Na miejscu facetów obraziłabym się na taką opinię 😝 to że pompowaliście się wśród kolegów w temacie cipki 60-latki, wcale nie znaczy, że na możliwość seksu z nią nie ucieklibyście na drzewo co do jednego.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
@Hakuzery zrób o tym osobny temat!
W Ogłoszeniach, czy Poradach ??? :D :D :D
Staram się ogarnąć w którą stronę poszło.
A tak w ogóle to miałem okoliczność z dwiema. Pierwsza, to ze środowiska. Pochopnie skorzystałem w chwili potrzeby. Łatwo przyszło, gorzej poszło, a potem się jeszcze pokomplikowało, bo koleżanka w chwilach swoich potrzeb nie stroniła od płaczu, szantażu emocjonalnego. Moim zdaniem w trakcie seksu, całe podniecenie było udawane, i nie jest to tylko moja opinia, bo w pewnym momencie wszyscy koledzy w towarzystwie byli "szwagry". A druga to już się nadziała, i sprawy przebiegły podobnie dom dupy.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Na miejscu facetów obraziłabym się na taką opinię 😝 to że pompowaliście się wśród kolegów w temacie cipki 60-latki, wcale nie znaczy, że na możliwość seksu z nią nie ucieklibyście na drzewo co do jednego.
Ja pierwszy raz miałem z kobietą 3-krotnie starszą ode mnie, z którą nawet jednego zdania nie zamieniłem, także raczej w tamtym czasie bym nie przepuścił okazji do seksu

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
..... Włożyć, poruszać biodrami, trysnąć i wyjąć. Kobieta musi mieć jednak jakąś otoczkę, atmosferę itd. Dlatego nawet nimfomanka nie pójdzie z byle kim do łóżka, a facet tak. Oczywiście nie każdy ale zdecydowana większość
Bez przesady. Poruszać i trysnąć, to se można nad muszlą klozetową. Żywa kobieta ze swoimi reakcjami, jednak ma znaczenie.
Nimfomanka pójdzie do łóżka prawie z byle kim i bez żadnej otoczki.
Co do 60-o letniej cipki pani od matmy, to podejrzewam, że mogła mieć ze 30. Ja w przedszkolu myślałem, że przedszkolanki są babciami, dopóki nie zacząłem tam chodzić jako tatuś ;)

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Rozwiń ten wątek…. Co do miejsc…
Generalnie to wiadomo, tam gdzie babki jak przychodzą, to mają czas, a wyluzowanie i spokojna głowa, ułatwiają podjęciu decyzji, tam spotkasz studentki, czy korpo-singielki. Są miejsca i okoliczności lepsze i najlepsze, ale te konkretnie najlepsze, to tajemnica przedsiębiorstwa, bo tam jest słaba konkurencja - nie w sensie ilościowym, a jakościowym, więc chodzi o to, żeby nie zaczęła się pojawiać ta mocniejsza :cool:

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Generalnie to wiadomo, tam gdzie babki jak przychodzą, to mają czas, a wyluzowanie i spokojna głowa, ułatwiają podjęciu decyzji, tam spotkasz studentki, czy korpo-singielki. Są miejsca i okoliczności lepsze i najlepsze, ale te konkretnie najlepsze, to tajemnica przedsiębiorstwa, bo tam jest słaba konkurencja - nie w sensie ilościowym, a jakościowym, więc chodzi o to, żeby nie zaczęła się pojawiać ta mocniejsza :cool:

Kurs manicure, kurs ikebany, kolejka do specjalisty na nfz, kościelna schola, dzień dostawy w second-handzie, aerobik na basenie, psi fryzjer, poczekalnia w pazurowni 😅🤣😂

Kobieta

LaVolpe

Nowicjusz
Uważasz, że dla nimfomanki mą jakieś wieksze znaczenie to z kim uprawia seks?
Może się mylę, ale to chyba rodzaj uzależnienia ( od seksu) lub zaburzenia obsesyjno-kompulsyjnego.
Nie czytasz co piszę, powiedziałam tylko, że jedno jest przyczyną, drugie jest skutkiem i do tego się odniosłam. To, że ktoś sypia z nieznajomymi nie musi oznaczać nimfomanii. Rzeczywiście jest jednym z jej objawów. A Ty dyskutujesz sam sobie gdzieś już dalej, nie wiem czy potrzebni Ci są interlokutorzy.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
(...) To, że ktoś sypia z nieznajomymi nie musi oznaczać nimfomanii. Rzeczywiście jest jednym z jej objawów. (...)
Nie rozumiemy się, bo dokłądnie o to mi chodziło :D Nie musi, ale może, bo nimfomanka może sypiać z obcymi, tak jak każda inna kobieta, która ma na to ochotę np poznając chłopa w barze na ONS ;)

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Kurs manicure, kurs ikebany, kolejka do specjalisty na nfz, kościelna schola, dzień dostawy w second-handzie, aerobik na basenie, psi fryzjer, poczekalnia w pazurowni 😅🤣😂
Przypomniał mi się kawał, jak student i studentka medycyny dostali pytanie i część ciała która ulega największym zmianom wielkości.
Morał był taki, że "pan zdał, a pani się zdaje".
I w tym przypadku, też się Pani zdaje. Wieczorowo/Nocną porą, kiedy lekcje odrobione, wszystkie inne sprawy już pozałatwiane, jesteście najbardziej wyluzowane, otwarte i najlepsze w łóżku, i stoicie przed takimi opcjami:
1. Dalej pić i gadać.
albo
2. Iść spać.
I wtedy wkraczamy my, z opcją numer 3.
Więc żadna ze wskazanych okoliczności, nie nadaje się do męskich planów.
Na tej samej zasadzie, o poranku przed wyjściem do pracy, czy oporządzeniem dzieciaków. Już macie sprawy w głowie i jesteście skłonne na seks tylko przez uprzejmość i może troszkę przyjemności, ale wielkich uniesień z tego nie będzie. Chociaż podczas wakacji jesteście tak samo chętne rano, jak wieczorem.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Przypomniał mi się kawał, jak student i studentka medycyny dostali pytanie i część ciała która ulega największym zmianom wielkości.
Morał był taki, że "pan zdał, a pani się zdaje".
I w tym przypadku, też się Pani zdaje. Wieczorowo/Nocną porą, kiedy lekcje odrobione, wszystkie inne sprawy już pozałatwiane, jesteście najbardziej wyluzowane, otwarte i najlepsze w łóżku, i stoicie przed takimi opcjami:
1. Dalej pić i gadać.
albo
2. Iść spać.
I wtedy wkraczamy my, z opcją numer 3.
Więc żadna ze wskazanych okoliczności, nie nadaje się do męskich planów.
Na tej samej zasadzie, o poranku przed wyjściem do pracy, czy oporządzeniem dzieciaków. Już macie sprawy w głowie i jesteście skłonne na seks tylko przez uprzejmość i może troszkę przyjemności, ale wielkich uniesień z tego nie będzie. Chociaż podczas wakacji jesteście tak samo chętne rano, jak wieczorem.
Przecież to oczywiste, że sobie jaja robiłam 😝

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry