• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rezygnacja z seksu

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
[...] Później można ją zghostować ale o tym wspomnę w innym temacie.
Dzięki takiemu podejściu słyszy się, że faceci to dranie, a później kobiety stają się lustrzanym odbiciem Ciebie ghostując nas. IMO bardzo jasno przedstawiłeś swoje niedojrzałe podejście do kobiet, a wystarczy choć krótko powiedzieć, że nie jest w Twoim typie lub nie widzisz tego. Prościej jest po prostu spierdolić w krzaki jak dzieciak.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Doskonale wiem, że to appka do ruchania, jednakże większość kobiet na Tinderku szuka męża lub partnera.

Fun fact: testowałem kiedyś Tindera z identycznymi zdjęciami przeciętnego faceta (zdjęcia AI generated). Utworzyłem 6 identycznych profili.
3 z nich miały w opisie wątki seksualne od subtelnych, po bardzo hard. 3 pozostałe były o związku, ślubie i dzieciach
Trzy pierwsze zebrały dosłownie kilka machów, głównie od kobiet max 4/10, natomiast te piszące o związkach zbierały dziesiątki polubień i match'ów. Więc do czego ten serwis jest głównie używany? Niech każdy sobie sam odpowie.
Spryciarz 😉 Robiłeś jeszcze jakieś badania tego typu? 😉

Mężczyzna

Erien343

Cichy Podglądacz
Zdarzylo sie X czasu temu jak kobieta była pijana, wedlug mnie bardzo dobrze zrobiles, najwazniejszy spokoj psychiczny

Mężczyzna

Malkontent

Cichy Podglądacz
Dzięki takiemu podejściu słyszy się, że faceci to dranie, a później kobiety stają się lustrzanym odbiciem Ciebie ghostując nas. IMO bardzo jasno przedstawiłeś swoje niedojrzałe podejście do kobiet, a wystarczy choć krótko powiedzieć, że nie jest w Twoim typie lub nie widzisz tego. Prościej jest po prostu spierdolić w krzaki jak dzieciak.
Jestem draniem to się zgadza. Jestem niezbyt urodziwy i laski na mnie nie zwracają za bardzo uwagi więc muszę korzystać z każdej okazji do seksu. Nie wiem co w tym złego, skoro dorosła kobieta wyraża chęć pójścia do łóżka. Ja nigdy do niczego nie zmuszam.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Spryciarz 😉 Robiłeś jeszcze jakieś badania tego typu? 😉
A pewnie, na Tinderze i kilku innych randkowych/ero serwisach z kont męskich i żeńskich.
Jedynie tutaj mam pojedyncze konto i nie prowadzę takich testów.

Główne wnioski:
- mężczyźni nie czytają opisów
- kobiety czytają opisy
- mężczyźni chcą przelecieć wszystko co się rusza (od XXS size po "zbyt-wiele-ix L")
- kobiety mimo, że czytają opis, zupełnie inaczej podejdą do dwóch identycznych profili, jeśli na jednym mężczyzna jest lepiej ubrany/zadbany
- kobiety mniej chętnie odpisują profilom na których facet ma zdjęcie "z rąsi"
- mężczyźni aby umówić się z kobietą 7/10, pójdą na wiele ustępstw, jak np. czekanie na spotkanie 2 tygodnie
- kobiety maja zawsze śmietnik w PW, choćby nawet nie dodały zdjęcia

Podsumowując, na portalach randkowych występuje zasyp koczkodanów zdolnych do stanięcia na głowie dla pojedynczej randki z kobietą, nawet taką 3/10. Panowie... sami robimy sobie krzywdę chcąc poruchać.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Jestem draniem to się zgadza. Jestem niezbyt urodziwy i laski na mnie nie zwracają za bardzo uwagi więc muszę korzystać z każdej okazji do seksu. Nie wiem co w tym złego, skoro dorosła kobieta wyraża chęć pójścia do łóżka. Ja nigdy do niczego nie zmuszam.
Nie zmuszasz, lecz dajesz jej nadzieję, że będzie później coś więcej. Traktujesz seks jak tylko seks. Znaczna część kobiet seks traktuje jak część emocjonalnej więzi. Zakładasz, że nie jesteś urodziwy, ale skoro już spotkała się z Tobą to jednak spodobałeś się jej. Skoro poszła z Tobą do łóżka to tym bardziej. Później się odzywa, to zaczęło jej zależeć. Nie pomyślałeś, że to może Twoje zdanie o samym sobie niszczy Twoje możliwości bycia z jakąś fajna kobietą?

Mężczyzna

Malkontent

Cichy Podglądacz
Nie zmuszasz, lecz dajesz jej nadzieję, że będzie później coś więcej. Traktujesz seks jak tylko seks. Znaczna część kobiet seks traktuje jak część emocjonalnej więzi. Zakładasz, że nie jesteś urodziwy, ale skoro już spotkała się z Tobą to jednak spodobałeś się jej. Skoro poszła z Tobą do łóżka to tym bardziej. Później się odzywa, to zaczęło jej zależeć. Nie pomyślałeś, że to może Twoje zdanie o samym sobie niszczy Twoje możliwości bycia z jakąś fajna kobietą?
Ale ja ze wszystkimi z którymi się spotykałem to ustalałem jasno zasady, że żaden związek mnie nie interesuje. Tylko seks. One wiedziały z góry, że nie będzie randek i chodzenia za rączkę.
Ale zdarzało się, że jakaś się zakochała. Więc wtedy musiałem to szybko zakończyć.
Teraz by się przydała jakaś fajna dziewczyna do życia no ale brak takich w zasięgu mojego wzroku

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Ale ja ze wszystkimi z którymi się spotykałem to ustalałem jasno zasady, że żaden związek mnie nie interesuje. Tylko seks. One wiedziały z góry, że nie będzie randek i chodzenia za rączkę.
Ale zdarzało się, że jakaś się zakochała. Więc wtedy musiałem to szybko zakończyć.
Teraz by się przydała jakaś fajna dziewczyna do życia no ale brak takich w zasięgu mojego wzroku
Teraz zupełnie inaczej wygląda Twoje zachowanie. Co prawda lepiej wprost dziewczynie powiedzieć (w ostateczności napisać), że na co innego umawialiście się, ale przynajmniej Twoja sytuacja nie wygląda teraz jakbyś rozkochiwał w sobie kobiety, a po seksie rzucał.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
to by się okazało, że nie wygląda jak na zdjęciach, albo że to

Tinder, to aplikacja która powstała by umawiać się na niezobowiązujący seks z osobami z okolicy.
Chcesz szukać partnerki na Tinderze? To jakbyś szukał żony w burdelu.... Nie wiem dlaczego ludzie myślą, że Tinder to aplikacja randkowa...
Raczej nie, bo rozmawiałem z nią na kamerce. Ona nie była jakaś piękna + miała nadwagę i zdjęcia były jej

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Przecież na Tinderze tez można poznać normalnych ludzi. Tak przynajmniej słyszałam. Z tym burdelem to trochę ostro Magia pojechałaś :D Nie wiem w jakim sensie bo przecież jak kobieta szuka na seks też może być dobrą partnerka czy żona. Tak samo facet. Chyba że napisałaś to w innym sensie. Tzn w takim sensie że ludzie szukają tam relacji czysto seksualnej. Jeśli tak to masz rację w 100%.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry