• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rezygnacja z seksu

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Najtaniej to wychodzi umawianie się stricte na seks na portalach typu datezone, zbiornik itd. Tylko jak jesteś stereotypowym Januszem z brzuchem piwnym, to zapomnij że jakaś się z tobą tam umówi za darmo ;)
Coś czuję, że tam właśnie siedzą nałogowe nimfy lub inne fantastki oczekujące napotkania ideału godnego wytworu AI, lub dla pozyskania grosza.
To niech tam siedzą, im więcej ich w internecie, tym mniej na mieście i tym lepiej :cool:
Na szczęście w realu, są miejsca i okoliczności, gdzie coś można utrafić. Może trzeba trochę zainwestować, ale czasowo to chyba wyjdzie dużo korzystniej.

Mężczyzna

Pieszczoch

Cichy Podglądacz
Coś czuję, że tam właśnie siedzą nałogowe nimfy lub inne fantastki oczekujące napotkania ideału godnego wytworu AI, lub dla pozyskania grosza.
To niech tam siedzą, im więcej ich w internecie, tym mniej na mieście i tym lepiej :cool:
Na szczęście w realu, są miejsca i okoliczności, gdzie coś można utrafić. Może trzeba trochę zainwestować, ale czasowo to chyba wyjdzie dużo korzystniej.
Rozwiń ten wątek…. Co do miejsc…

Kobieta

LaVolpe

Nowicjusz
Nie do końca się zgodzę.
Nimfomanka na pewno chętniej będzie uprawiać seks z nieznajomym niż nienimfomanka 😁ale oczywiście, bzykanie się z nieznajomymi nie jest wystarczającym wskaźnikiem aby mówić o tym zaburzeniu.
To akurat wcale nie jest wskaźnikiem, raczej efektem i nie jest koniecznie prawdziwe dla wszystkich dotkniętych nimfomanią. Dlatego nie zgadzasz się ze mną tylko aby się nie zgodzić chyba.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
To akurat wcale nie jest wskaźnikiem, raczej efektem i nie jest koniecznie prawdziwe dla wszystkich dotkniętych nimfomanią. Dlatego nie zgadzasz się ze mną tylko aby się nie zgodzić chyba.
Uważasz, że dla nimfomanki mą jakieś wieksze znaczenie to z kim uprawia seks?
Może się mylę, ale to chyba rodzaj uzależnienia ( od seksu) lub zaburzenia obsesyjno-kompulsyjnego.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Może się mylę, ale to chyba rodzaj uzależnienia ( od seksu) lub zaburzenia obsesyjno-kompulsyjnego.
W moim pojęciu nimfoman/ka to ktoś (kobieta/mężczyzna) kto nie odmawia seksu (stosunków płciowych) z nikim. Seksoholizm to chyba szersze pojęcie - można być seksoholikiem uzależnionym od seksu, masturbacji, seks telefonów - generalnie całe spektrum zachowań erotycznych, nie tylko stosunek płciowy.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Żadna kobieta nie pójdzie z byle kim do łóżka. Musi być w facecie coś, co jej się spodoba. To faceci mają często podejście typu „byle by miała otwór” bo my trochę inaczej podchodzimy do seksu

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Za młodu miałem okres, w którym dość często wyrywałem laski na seks. I jak szło za łatwo, lub pojawiały się inne symptomy nimfomanki, to się wycofywałem. W tych sytuacjach, było to dość częste.
A mogło być tak, że bałes sie, że nie dasz rady nadążyć za jej potrzebami?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Pamiętaj, że ja wyrażam tu tylko swoje poglądy i mogę się mylić. Nie jestem seksuologiem.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Po cholerę ta deprecjacja facetów w niektórych postach:unsure:
Nawet w takim temacie i przy nimfomankach:cautious:

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Po cholerę ta deprecjacja facetów w niektórych postach:unsure:
Nawet w takim temacie i przy nimfomankach:cautious:
Czasem odnoszę wrażenie, że kiedy rozmowa schodzi na problemy w relacjach damsko-męskich albo konkretnie w seksie, to istnieje tendencja do obwiniania facetów w pierwszej kolejności....Ale to tylko moje odczucie

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Czasem odnoszę wrażenie, że kiedy rozmowa schodzi na problemy w relacjach damsko-męskich albo konkretnie w seksie, to istnieje tendencja do obwiniania facetów w pierwszej kolejności....Ale to tylko moje odczucie
Nie tylko Twoje. Jeżeli robi to facet to przypuszczam, że chodzi tez o cos więcej

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Żadna kobieta nie pójdzie z byle kim do łóżka. Musi być w facecie coś, co jej się spodoba. To faceci mają często podejście typu „byle by miała otwór” bo my trochę inaczej podchodzimy do seksu
Serio? Idziesz z każdą chętną do łóżka bo ma otwór? Zero wymagań żadnych?

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Jeszcze jest zjawisko sytuacyjnej nimfomanii - po spożyciu alkoholu idziesz do łóżka z każdym kto jest chętny.
Albo w drugą stronę - im więcej wypijesz, tym większy tryb zakonnicy ci się włącza 😅

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Jeszcze jest zjawisko sytuacyjnej nimfomanii - po spożyciu alkoholu idziesz do łóżka z każdym kto jest chętny.
Albo w drugą stronę - im więcej wypijesz, tym większy tryb zakonnicy ci się włącza 😅
Hmmm....No właśnie...
Seks po alko też może być takim czynnikiem hamującym przed seksem....
Zależy jak dużo wypiła, ale generalnie jej decyzje są ograniczone i nie wolno tego wykorzystywać

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Serio? Idziesz z każdą chętną do łóżka bo ma otwór? Zero wymagań żadnych?
Nie mówię o sobie, tylko o facetach uzależnionych od seksu. Wejdź sobie na Zbiornik albo Datezone. Często pod profilem jakiejś pani 100kg+ z włosami pod pachami wypisują dosłownie listy miłosne i składają propozycje seksu. Z resztą pamietam jak byłem dzieciakiem w gimnazjum i z kolegami z klasy zastanawialiśmy się czy nasza pani od matmy ma fajną cipkę. Pani od matmy miała ponad 60 lat ;)
Po prostu dla faceta seks to zwykła fizyczność. Włożyć, poruszać biodrami, trysnąć i wyjąć. Kobieta musi mieć jednak jakąś otoczkę, atmosferę itd. Dlatego nawet nimfomanka nie pójdzie z byle kim do łóżka, a facet tak. Oczywiście nie każdy ale zdecydowana większość

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry