• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Rezygnacja z seksu

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Szkoda, że ja juz nie mam szansy niczego się nauczyć, zdaniem jednej z koleżanek:(
Ale chętnie pokibicuję bardziej zdolnym kolegom😊
Duże uznanie dla poświęcenia koleżanek, które poświecaja czas na naszą edukację...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Ty chyba nie musisz się uczyć... Ty możesz uczyć innych ;)
Inna z koleżanek zakwestionowała moje kompetencje jako wykładowcy, tak, ze cos tu nie teges;):ROFLMAO:
Na szczęście mam dystans do siebie i troche się wyhamowałem, dzięki ich uwagom:sneaky:
W temacie: ma to tez wpływ na hamowanie w dziedzinie inicjatyw seksualnych🙈

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Za młodu miałem okres, w którym dość często wyrywałem laski na seks. I jak szło za łatwo, lub pojawiały się inne symptomy nimfomanki, to się wycofywałem. W tych sytuacjach, było to dość częste.

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
Za młodu miałem okres, w którym dość często wyrywałem laski na seks. I jak szło za łatwo, lub pojawiały się inne symptomy nimfomanki, to się wycofywałem. W tych sytuacjach, było to dość częste.
Nie rozumiem chodzi ci o seks i nimfomania ci przeszkadza?
A jakie są symptomy?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Nie rozumiem chodzi ci o seks i nimfomania ci przeszkadza?
A jakie są symptomy?
Też nie miałem nic przeciwko nimfomankom, dopóki jednej nie bzyknąłem, o której ogólnie było wiadomo.
Są tutaj wątki o udawanych orgazmach, z nimfomanką jest udawany cały seks, od początku do końca.
Do tego wszystkiego zadanie się nią, niesie jeszcze konsekwencje na potem, więc lepiej unikać.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Też nie miałem nic przeciwko nimfomankom, dopóki jednej nie bzyknąłem, o której ogólnie było wiadomo.
Są tutaj wątki o udawanych orgazmach, z nimfomanką jest udawany cały seks, od początku do końca.
Do tego wszystkiego zadanie się nią, niesie jeszcze konsekwencje na potem, więc lepiej unikać.
Jakie konsekwencje? Opowiedz coś więcej, bo ciekawy temat.
Jak wyglądał ten udawany seks?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Jakie konsekwencje? Opowiedz coś więcej, bo ciekawy temat.
Jak wyglądał ten udawany seks?
Nieciekawy temat :cool:
Jak wyrywasz nieznajomą na seks, to po wstępnej gadce i chęci dalszej rozmowy, trzeba jej pokazać opcje na resztę wieczoru, musi poczuć twoją dyskrecje, sprawność organizacyjną, to wtedy jeszcze musi sobie pomyśleć i przemyśleć, czy chcę i czy może ci zaufać. I w tym rozmyślaniu lub jego braku tkwi różnica. Jeżeli czujesz, że po roztoczeniu szansy na seks, dziewczyna nie, bez wątpliwości idzie jak burza, to czym prędzej spierd$%^&, bo potem będziesz miał udawany seks, czyli, jeżeli dziewczyna zaczyna jęczeć, jak tylko ją dotkniesz, albo nawet jeszcze nie zdążysz. To jest to ostatni dzwonek, żeby brać nogi za pas.
Bo jeżeli nie, to będą konsekwencje. I to będzie tak, jakbyś się umówił na numerek, a laska się w tobie zakochała, i będzie chciała, żebyś był jej "podręcznym".

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Nieciekawy temat :cool:
Jak wyrywasz nieznajomą na seks, to po wstępnej gadce i chęci dalszej rozmowy, trzeba jej pokazać opcje na resztę wieczoru, musi poczuć twoją dyskrecje, sprawność organizacyjną, to wtedy jeszcze musi sobie pomyśleć i przemyśleć, czy chcę i czy może ci zaufać. I w tym rozmyślaniu lub jego braku tkwi różnica. Jeżeli czujesz, że po roztoczeniu szansy na seks, dziewczyna nie, bez wątpliwości idzie jak burza, to czym prędzej spierd$%^&, bo potem będziesz miał udawany seks, czyli, jeżeli dziewczyna zaczyna jęczeć, jak tylko ją dotkniesz, albo nawet jeszcze nie zdążysz. To jest to ostatni dzwonek, żeby brać nogi za pas.
Bo jeżeli nie, to będą konsekwencje. I to będzie tak, jakbyś się umówił na numerek, a laska się w tobie zakochała, i będzie chciała, żebyś był jej "podręcznym".
Brzmi jak opis randki z piekła rodem! 😱 ciekawe jest to co piszesz, że nimfomanka zachowuje się jak "zakochana", myślałam, że właśnie taki ktoś podchodzi mega przedmiotowo do drugiej osoby i nie ukazuje nadzwyczajnych uczuć.
Czy w przyrodzie występują też nimfomani? Spotkaliście się? Jak można poznać, że facet jest takim nimfomanem?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Brzmi jak opis randki z piekła rodem! 😱 ciekawe jest to co piszesz, że nimfomanka zachowuje się jak "zakochana", myślałam, że właśnie taki ktoś podchodzi mega przedmiotowo do drugiej osoby i nie ukazuje nadzwyczajnych uczuć.
Czy w przyrodzie występują też nimfomani? Spotkaliście się? Jak można poznać, że facet jest takim nimfomanem?
Bo to nie jest zakochanie, tylko przyczepienie.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Brzmi jak opis randki z piekła rodem! 😱
.......
To jest bardzo akuratne i fajne określenie ;)
Męska nimfomanka to seksoholicy, tylko dla nich pracuje rozwinięty sektor usługowy, więc problem chyba tego samego rodzaju co z wódą, czy hazardem, czyli głównie cierpi rodzina.
Nimfomanki raczej w stałych związkach nie są, więc nimfomanka jest upierdliwa dla facetów z otoczenia, szczególnie wolnych i jeszcze szczególniej tych, którzy mniej lub bardziej świadomie się z nimi wcześniej bzyknęli. No i wkurw$%^%^ też okoliczne kobiety.

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
Hej! A decydowanie się na seks z nieznajomym, to nie nimfomania?

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Hej! A decydowanie się na seks z nieznajomym, to nie nimfomania?
Nie do końca się zgodzę.
Nimfomanka na pewno chętniej będzie uprawiać seks z nieznajomym ....
Specjalistą nie jestem, ale to na pewno tak nie jest. Normalnie jak zaczynasz gadać, i jest chęć do rozmowy z drugiej strony, to w pewnym momencie trzeba wejść na tzw kruchy lód, i uważać, żeby z liścia lub drinkiem nie dostać. Kiedy dziewczyna się orientuje, że na stole leży bardzo konkretna propozycja i opcja na dalszą część wieczoru i noc. Reakcje są bardzo różne, na ogół propozycja nie jest przyjęta, ale akceptowalnie często jest, i jest to jeden z fajniejszych punktów tego programu.
U nimfomanki tej reakcji nie ma. Ona nie zgadza się na propozycję dla tego, że przemyślała i jej się spodobało i chce poszaleć, ale dlatego że musi. A potem , to już tak jakby pić wódkę, nie z jakimś fajnym kolesiem i dla frajdy, tylko z jakimś zaawansowanym alkoholikiem i dlatego, że z on kimś pić musi.

Mężczyzna

NfsRazor

Cichy Podglądacz
Specjalistą nie jestem, ale to na pewno tak nie jest. Normalnie jak zaczynasz gadać, i jest chęć do rozmowy z drugiej strony, to w pewnym momencie trzeba wejść na tzw kruchy lód, i uważać, żeby z liścia lub drinkiem nie dostać. Kiedy dziewczyna się orientuje, że na stole leży bardzo konkretna propozycja i opcja na dalszą część wieczoru i noc. Reakcje są bardzo różne, na ogół propozycja nie jest przyjęta, ale akceptowalnie często jest, i jest to jeden z fajniejszych punktów tego programu.
U nimfomanki tej reakcji nie ma. Ona nie zgadza się na propozycję dla tego, że przemyślała i jej się spodobało i chce poszaleć, ale dlatego że musi. A potem , to już tak jakby pić wódkę, nie z jakimś fajnym kolesiem i dla frajdy, tylko z jakimś zaawansowanym alkoholikiem i dlatego, że z on kimś pić musi.
Nie wiem jak to jest u kobiet, bo kobietą nie jestem ale sam miałem kiedyś tak jak piszesz. Jak miałem okresy, gdy libido mi dosłownie spać nie dawało, to mógłbym pójść do łóżka z 80 letnią babcią. Nie robiło mi to wtedy różnicy. Czy to znaczy, że jestem nimfomanem? Moim zdaniem, nie. Po prostu miałem duży popęd

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Nie wiem jak to jest u kobiet, bo kobietą nie jestem ale sam miałem kiedyś tak jak piszesz. Jak miałem okresy, gdy libido mi dosłownie spać nie dawało, to mógłbym pójść do łóżka z 80 letnią babcią. Nie robiło mi to wtedy różnicy. Czy to znaczy, że jestem nimfomanem? Moim zdaniem, nie. Po prostu miałem duży popęd
To chyba raczej jakieś wyskoki temperamentu w połączeniu z fetyszem na babcie ;)
Seksoholik/nimfoman, to raczej chyba z profesjonalnych dziwek musi korzystać. Jeżeli podliczyć koszty różnych systemów "miłości", to ta płatna, będzie chyba najtańsza. Nie wiem jak w segmencie babć, ale rekreacyjne wyrywanie młodych dupek, srogo kosztuje. Nie chodzi nawet o cenę podstawą, tylko płacenie bez względu na sukces. Czyli trzeba cenę przemnożyć x4, czy jakoś tak. Takie rozmowy wstępne, to jednak troszkę kosztują.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry