• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Red flagi

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Fajnie sie to czyta, aż szkoda, że kręci się koło czerwonej flagi, która sygnalizuje "spam":p
Ale świadczy to o tym, jak ważne są nie tylko materialne aspekty kontaktów między płciami
Mnie to cieszy. Bardzo pouczająca dyskusja:)(zarzuty o śmietnikowanie przyjmę z pokorą i zawstydzeniem😌)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Mnie to cieszy. Bardzo pouczająca dyskusja.
Przeczytawszy posty w innych tematy, można skonstatować, że ta dyskusja wydaje się dotyczyć anachronizmu, jakim jest randkowanie.
Z pozostałych tematów wnioskuję, że teraz ludzie albo umawiają się na seks albo umawiają swoje partnerki na seks z byczkiem.

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
Przeczytawszy posty w innych tematy, można skonstatować, że ta dyskusja wydaje się dotyczyć anachronizmu, jakim jest randkowanie.
Z pozostałych tematów wnioskuję, że teraz ludzie albo umawiają się na seks albo umawiają swoje partnerki na seks z byczkiem.
Znowu wyrywasz cytaty z kontekstu:(
To chyba Twój "modus operandi" w manipulacjach

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nie wiem jaki jest własciwy temat docelowy tego tematu odnosnie sexu z byczkiem i generalnie jest odbierany strasznie negatywnie mezczyzna ktory sie na to godzi , a co z ta kobieta ktora daje sie na to namowic skoro ma ochote na seks z kims innym to po co jej facet z innej bliskiej relacji w tym momencie?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
... sexu z byczkiem i generalnie jest odbierany strasznie negatywnie mezczyzna ktory sie na to godzi
Oj, dla mnie to ogromny RED FLAG jeśli facet jest miłośnikiem cuckold.... do tego stopnia, że jak ktoś zagaduje do mnie na priv to zerkam w jego posty i sprawdzam czy nie jest zwolennikiem takich dewiacji... skreśla to możliwość jakiekolwiek bliższej znajomości.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Oj, dla mnie to ogromny RED FLAG jeśli facet jest miłośnikiem cuckold.... do tego stopnia, że jak ktoś zagaduje do mnie na priv to zerkam w jego posty i sprawdzam czy nie jest zwolennikiem takich dewiacji... skreśla to możliwość jakiekolwiek bliższej znajomości.
To nie chodzi o to mnie to ciekawi kto to naprawde inicjuje bo w tym zjawisku biora czynny udzial 2 strony kobieta i mezczyzna, moze to nie jest taki prawdziwy zwiazek tylko kolezenski polegajacy na zaspokojeniu swoich potrzeb. Skoro nie ma w tym zazdrosci ? Dla wielu facetow taka kobieta ktora sie na to godzi tez powinna byc red flagiem , no ale tez beda w tej grupie przedstawiciele ktorzy moga skorzystac w obecnosci jej partnera.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
To nie chodzi o to mnie to ciekawi kto to naprawde inicjuje bo w tym zjawisku biora czynny udzial 2 strony kobieta i mezczyzna, moze to nie jest taki prawdziwy zwiazek tylko kolezenski polegajacy na zaspokojeniu swoich potrzeb. Skoro nie ma w tym zazdrosci ?
"Jan namówić żonę na cuckold", "chciałbym widzieć żonę z innym, ale ona nie chce o tym słyszeć", generalnie tak to wygląda najczęściej.... facet ma chore fantazje i jeszcze wmawia, że to dla dobra żony, żeby jej było dobrze...
Czy dziś już nikt sam nie rucha swojej żony, to przestało być modne?

Dobra, nie robię offtopa, dla mnie cuckold to red flag.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
raczej coś z nim nie tak jeśli 30 kobiet mu odmówiło.
Może miał pecha, bo nie był w ich typie, może były zajęte - naprawdę przyczyna musi wtedy tkwić w nim?
Bo jeśli podasz powód, to zacznie się dyskusja, przekonywanie że kobieta jest w błędzie
Skąd to stwierdzenie?
najgłupsze co mógłby zrobić taki facet to zapytać dlaczego
Jak ktoś się kilka razy spotkał na żywo, a później utrzymywał z tą osobą kontakt SMS-owy czy Messengerowy, po czym ta osoba stwierdziła, że nie chce więcej utrzymywać znajomości, to pytanie, dlaczego, samo rodzi się w głowie.
Co innego odnośnie sytuacji, gdy na samym wstępie spotykamy się z odmową.
Naprawdę chciałbyś słyszeć wprost szczerą odpowiedź za każdym razem?
Tak.
Mogłaby Ci się nie spodobać i mógłbyś poczuć się zraniony.
Lepsze to niż błądzenie w domysłach.
Mam bardzo silną potrzebę domknięcia poznawczego. Potrzebę otrzymania informacji zwrotnej.
Podobnie, lepiej jest, gdy ciało ofiary jest znalezione i można je pochować, niż gdy dana osoba jest od wielu miesięcy lub kilku lat uznawana za zaginioną i można łudzić się nadzieją, że może jednak kiedyś wróci, choć w istocie te nadzieje są płonne.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
"Jan namówić żonę na cuckold", "chciałbym widzieć żonę z innym, ale ona nie chce o tym słyszeć", generalnie tak to wygląda najczęściej.... facet ma chore fantazje i jeszcze wmawia, że to dla dobra żony, żeby jej było dobrze...
Ja nie mam doświadczeń z klimatem cuckold. Opieram się tylko na relacjach, zachwytach Polaków nad tym, jak byczek uprawia seks z partnerką Polaka. Wiele kobiet pisało na forum, że umawia się na seks z innymi wspaniałymi ludźmi.
Nie obrażajcie się na mnie nadmiernie! Ja tylko wyciągam proste wnioski z tego, co przeczytałem na forum.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Ja nie mam doświadczeń z klimatem cuckold. Opieram się tylko na relacjach, zachwytach Polaków nad tym, jak byczek uprawia seks z partnerką Polaka. Wiele kobiet pisało na forum, że umawia się na seks z innymi wspaniałymi ludźmi.
Nie obrażajcie się na mnie nadmiernie! Ja tylko wyciągam proste wnioski z tego, co przeczytałem na forum.
Ja kiedyś przeczytałam na ławce napis flamastrem "chuj ci w dupę", siedziałam godzinę i nic...

Mężczyzna

Malkontent

Cichy Podglądacz
Red flag jest kiedy po 2-3 randkach laska się do mnie nie klei. Bo to znaczy, że jej się nie podobam więc jest jasne, że spotyka się tylko żeby mnie wykorzystywać

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Red flag jest kiedy po 2-3 randkach laska się do mnie nie klei. Bo to znaczy, że jej się nie podobam więc jest jasne, że spotyka się tylko żeby mnie wykorzystywać
Po dwóch trzech randkach,ma ci się rzucać w ramiona??

I myslisz że jeżeli jej się nie podobasz to chce tylko żebyś za kawę zapłacił?

Czy ty odrazu wycieczki sponsorujesz?

Mężczyzna

Hakuzery

Cichy Podglądacz
U mnie flagą jest, kiedy dziewczyna, jako pierwsza zaczyna przejawiać "czynności" seksualne, w miejscach i sytuacjach nieustronnych.
Nie za względu na tradycyjne stereotypy, ale na poważne ryzyko nimfomanii. Z doświadczenia swojego i wymiany doświadczeń z innymi, seks z nimfomanką jest oględnie mówiąc słabiutki i niesie potem ze sobą przykre konsekwencje.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry