• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do wszystkich - stracone okazje i refleksa po czasie :)

Mężczyzna

Janekbrodacz20

Nowicjusz
W ten piękny wieczór, naszła mnie wena na fajny temat :) każdy z nas miał okazję/szanse na niezobowiązujący sex albo relacje, ale wrodzony autyzm lub głupota nie pozwoliła nam zorientować się w sytuacji :D a potem przyszło olśnienie po paru latach i ... sami wiecie (pozdrawiam szczególnie Panow ;D) Sam zacznę:
1. Cudowna blondyna na promocji w jednym zwiekszych marketów na Dolnym Śląsku (czasy studenckie). Robiła przez pośrednika na degustacjach i z racji bliskości działów zaczęliśmy mieć zajebisty kontakt. Relacja się zagęściła, gdy rozmawialiśmy długie godziny i było czuć miętę, a maslane oczy i kokieteria na maxa były na porządku dziennym . W końcu gdy spytałem o numer zachwycona podała, a potem dodałem że akurat szukam roboty dla dziewczyny i fajnie mieć kontakt bo może ja wkręci ;D Już więcej jej nie widziałem... :p
2. Cały wieczór zabawy z drobna, ognistowłosą studentką, poznaną przy okazji wypadu na kluby z chlopakami i asymilacji z przypadkowa Grupa płci przeciwnej :) zabawa do 3AM i dżentelmeńskie odprowadzenie pod akademik. Tak, dostałem propozycję noclegu, ale ze późno a do domu cały Wrocław to podziękowałem i się zebrałem xD olśnienie przyszło po czasie ..
3. Sytuacja (prawie) Sam na sam, dziewucha po perturbacjach związkowo/uczuciowych i zakrapiana domówka. Wtedy ewidentnie dawała znać że czegoś jej brakuje i potrzebuje kogoś kto obejmie ja silnym ramieniem. Oczywiście na aluzje i narzekania prawdziwy facet... pomaga i naprawia xD jakie wsparcie, albo jaka chwila razem ? Zaraz ogarniemy twój problem i wątpliwości, a ty masz rozpiskę oraz plan działania:p

Czekam na Wasze opowieści <3

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Było tego sporo, za czasów studenckich na rejsach mazurskich, gdy bawiliśmy się w portach było kilka sytuacji gdzie dostałem propozycję zwiedzenia namiotu poznanych koleżanek. Nigdy nie skorzystałem bo albo było za dużo alko, albo za mało i wolałem zostać z kumplami. Kilka sytuacji w pracy, gdzie przewinęło się klika kobiet które mi jasno dały do zrozumienia że wyszłyby poza granice koleżeństwa, ale byłem już wtedy w związku a mam zasadę, że jak coś komuś obiecam to nie łamię danego słowa. Swego czasu byłem też na zbiorniku i tam dostałem całkiem sporo wiadomości (mimo że miałem w opisie że się nie spotykam) z propozycjami spotkania i poćwiczenia razem w różnych pozycjach. Czy żałuję? Nie. Nasze wybory prowadzą bas drogą do miejsca w którym jesteśmy teraz, aktualnie jest mi dobrze i nie chciałbym nic zmieniać (no może częstszy seks z żoną, ale to już inna historia).

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Były takie okazje np za młodego na praktykach na greckiej wyspie Rodos (hotelarstwo) byliśmy w czterech znajomych, wtedy miałem dziewczynę, (dawno i nieprawda)

1 okazja to animatorki z Niemiec przyszły do nas pewnego dnia i powiedziały prosto z mostu ,że zapraszają do się siebie, że najpierw będzie alkohol a później sex... Poszliśmy cała czwórka zabraliśmy im z 3 flaszki z barku i poszliśmy do siebie ;)

2 okazja to Polka która była z koleżanką też w tym hotelu na praktykach rok starsza tam się poznaliśmy, wiedziałem ,że jej się podobam a ona widziała,że mam dziewczynę, pierwsze podejście zrobiła jak miałem dzień wolny akurat się tak złożyło że jako jedyny więc miałem wolny pokój, też musiała mieć wolne, przyszła leżeliśmy razem na łóżku, musiałem jej powiedzieć ,że idę się przespać i ją przepraszam... Wiem ,że to by się źle skończyło,
Drugie podejście zrobiła dwa dni przed wyjazdem, leżałem w nocy na leżaku nad morzem i też przyszła do mnie ,położyła się obok, przytuliła ... I chwilę później przyszedł nasz znajomy i się pyta czy może zostać, czy nie będzie przeszkadzał, a ona do niego ,że ma wypierdalać (to już w głowie wiedziałem ,że jak on pójdzie to się źle zakończy) mówię do niego żeby został,
I już na drugi dzień był foch na mnie ...

Kobieta

kskaterine

Seks Praktykant
Miałam dwóch otwartych facetów, zarówno na wprowadzenie do łóżka dodatkowych osób jak i nagrywanie. To było dawno temu, byłam młodziutka i bałam się, że wszystko się wyda.
Teraz? Poszłabym w to.