• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pytanie do pań. Praca za seks.

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Pytanie do Pań. Drogie Panie, czy zgodziłybyście się na dobrze płatne stanowisko biurowe w zamian za dyskretne zabawy z szefem ? Np. jakieś obmacywanie, wkładanie rąk pod spódniczkę, lodzik raz w tygodniu w zaciszu gabinetu. Poszłybyście na taki układ ?

L

lingster

Guest
Tylko, jeśli moim szefem miałby być mój partner. Tak w ramach podtrzymania chemii. I żeby nikt nie wiedział, ze jesteśmy razem. :D

Ale to dobra fantazja seksualna pod sesje masturbacji po narkotykach. :D

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Romantycznie ale... wtedy nie ma już tego podtekstu :) Seks z partnerem to seks z partnerem. Mnie bardziej chodzi o romans biurowy z podtekstem stanowiskowo-finansowym w tle :)

Kobieta

Klaudiuniaa

Cichy Podglądacz
Myślę że jeśli byłabym w tragicznej sytuacji finansowej i nie miała partnera mogłabym się zgodzić na taki układ

L

lingster

Guest
@BoomShakalaka no widzisz - czekaliśmy raptem nieco ponad 2 godziny :) @Klaudiuniaa właśnie taką sytuację miałem na myśli. Ja też bym się zgodził na jakiś romans gdybym nie miał pracy i byłby on warunkiem :)
No i gitara, gratki za odwagę. :)
Jednakże ja bym w dalszym ciągu na to nie poszła, chociaż teoretycznie mam teraz ku temu idealną okazję i sytuację życiowo-materialną ;)

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Układ byłby utrzymywany w tajemnicy, nikt by się nie dowiedział - wizyta w gabinecie szefa oficjalnie w celach służbowych i w tym czasie szybki numerek :) Nie trzeba wyjeżdżać na drugi koniec Polski ;) Ale rozumiem, że masz zasady i nie zgodziłabyś się, trzeba uszanować.

L

lingster

Guest
Układ byłby utrzymywany w tajemnicy, nikt by się nie dowiedział - wizyta w gabinecie szefa oficjalnie w celach służbowych i w tym czasie szybki numerek :) Nie trzeba wyjeżdżać na drugi koniec Polski ;) Ale rozumiem, że masz zasady i nie zgodziłabyś się, trzeba uszanować.
Nie, po prostu jak mam słuchać później pierdolenia na swój temat to wolę się wstrzymać i zatrudnić ze względu na faktyczne zawodowe umiejętności 🙄 mieszkam na takim zadupiu, że jeszcze nue zdążysz puścić bąka, a już wszyscy wiedza, jak śmierdziało.

Mężczyzna

miśki30

Nowicjusz
Chyba, że tak - miałem na myśli pracę w większym mieście ;) Choć i na zadupiu jak obie strony chcą to się ukryją a plotki i tak zawsze mogą się pojawić.