Nic dodać nic ująć, ideałJeśli chodzi o mnie to uwielbiam robić loda, nakręca mnie sama myśl i to jak widzę jak to na niego działa, lubię większość pozycji przez leżące kiedy mam łatwy dostęp do jąder, 69 gdy ja jestem na gorze (bo kiedy ja leżę to jest bardzo niewygodnie), jak siedzi a przede wszystkim jak stoi, wtedy uwielbiam na niego patrzeć z dołu i jak on patrzy na mnie, jak mnie ogląda, jak trzyma mi głowę. Zwykle zaczynam od delikatnego muskania całego penisa i żołędzi, nawilżam go. Jedną rękę trzymam na penisie poruszając rytmicznie i jednocześnie wkładam do ust, raz głębiej raz płyciej (jak robię płytko to jest idealny moment żeby w środku działać językiem, wydaje mi się ze cześć kobiet zostawia jezyk płasko a lepiej tez nim stymulować żołądź dla dodatkowych doznań) wilgotne usta staram się dociskać żeby czuć cały jego kształt, druga dłonią masuje i dotykam pośladków, ud i przechodzę do jąder i do okolicy za jądrami, tam tez jest czule miejsce i dodatkowe doznania. Ząbki zawsze staram się chować, mysle ze to kwestia wprawy żeby nie dotykać nimi penisa, albo faktycznie anatomii jak pisze koleżanka wyżej. Najbardziej mnie podnieca jak już jest mu tak dobrze i nadaje rytm według własnego uznania trzymając mnie za głowę/włosy bądź poruszając biodrami, wtedy czuje przechodzące ciepło do cipki i robi mi się wilgotno. Lubię do ust lub na twarz, albo się nadziać jak już jest taki nabrzmiały…
Witam mam pytanie glownie do pan mianowicie moja partnera odczuwa lekki bol podczas pozycji na pieska co o tym myslicie ??dodam ze to moja ulubiona pozycja , miala ktoras z was podoby problem??Ja lubię klęczeć przed facetem , a on siedzi lub stoi o coś oparty.
Witam mam pytanie glownie do pan mianowicie moja partnerka odczuwa lekki bol podczas pozycji na pieska co o tym myslicie ??dodam ze to moja ulubiona pozycja , miala ktoras z was podoby problem??uwielbiam jak mój partnek leży, siedzi a przede wszystkim stoi a ja klęcze a on dostosowuje sobie wszystko mrał - niby to ja kontroluję całą sytację ale daję mu trochę puścić wodze 3
Może ty jesteś za wysoko w stosunku do niejWitam mam pytanie glownie do pan mianowicie moja partnera odczuwa lekki bol podczas pozycji na pieska co o tym myslicie ??dodam ze to moja ulubiona pozycja , miala ktoras z was podoby problem??
myslisz ze ulozenie ciala w pozycji na pieska ma znaczenie ??Może ty jesteś za wysoko w stosunku do niej
Takmyslisz ze ulozenie ciala w pozycji na pieska ma znaczenie ??
wedlug Ciebie jak najlepiej sie ulozyc do tej pozycji ?? w senie jesli chodzi o kobiete ?/
Gościu. W ilu jeszcze tematach randomowych pytał będziesz o to samo?moze Tobie uda sie cos na ten temat poradzic ja nie ukrywam ze bardzo lubie ta pozycje
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Facesitting . Czy lubicie takie zabawy . Pytanie do Panów jak i do Pań | Seks | 173 | |
S | Pytanie do Pań i Panów | Masturbacja | 4 | |
A | Jakie cipeczki / penisy lubicie? - pytanie do pań i panów :) | Seks | 155 | |
I | Pytanie do Pań | Fetysze i perwersje | 16 | |
PYTANIE DO PAŃ 🫶 | Seks | 0 |