Utrata kontaktu? Przy masturbacji... chyba przesada w tym stwierdzeniu, pewnie że jest fajnie bo to robimy ale bez przesady, w trakcie seksu, nie powiem ze nie, ale też nie zawsze są aż takie wzloty.
Rasistowską? Czy preferencje co do oglądania koniobijcy to już rasizm?
Ani kobieta w tym nie uczestniczy, ani jej to nie dotyczy. Onanista zaspokaja się sam, nie wychodząc ze strefy komfortu.
Jak się masturbowałem przed znajomą kobietą to zawsze jej się pytałem czy nie będzie jej to przeszkadzało. Warunkiem takiego pytania było zawsze to, że się już znaliśmy jakiś czas, sporo o sobie wiedzieliśmy i jeżeli na moje pytanie była odpowiedź twierdząca to spotkania były fantastyczne Dziewczyny były zadowolone z takich spotkań
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.