To bardzo cudowne! Ah...tylko_ja17 napisał:Nowe doswiadczenia, ze tak powiem, erotyczne, zaje*** zblizaja do siebie pare, nie uwazacie? Przelamywanie intymnosci, wstydu przyczynia sie do zwiekszenia bliskosci miedzy dwoma osobami, milosci, czulosci i przyjazni. To cudowne.
Pieknie to ująłeś... Ale cóż... Niektórzy muszą czekać AŻ dwa tygodnie i mają problem, bo ich narządy bolą...aprilmoon napisał:No na tym cały urok polega żeby odkrywać się nawzajem krok po kroku a nie pieprzyć w jakimś kącie na pierwszej randce
Polihymnia napisał:Pieknie to ująłeś... Ale cóż... Niektórzy muszą czekać AŻ dwa tygodnie i mają problem, bo ich narządy bolą...aprilmoon napisał:No na tym cały urok polega żeby odkrywać się nawzajem krok po kroku a nie pieprzyć w jakimś kącie na pierwszej randce
Nie wiem? Przecież bardzo dobitnie przedstawiłeś jaka jest sytuacja... Mężczyzno...asd napisał:skoncz juz kobieto bo nie wiesz jaka jest sytuacja.
gonia napisał:no taka ze cie jajka bolą bo brakuje ci seksu :lol:
Nie wiem? Przecież bardzo dobitnie przedstawiłeś jaka jest sytuacja... Mężczyzno...
asd napisał:gonia napisał:no taka ze cie jajka bolą bo brakuje ci seksu :lol:
jestem prawiczkiem ja pierdole. pisalem o tym ze jak sie przytulam z dziewczyna i wracam do domu to bola mnie jaja i czy mozna temu jakos zaradzic ale Wy jestescie tacy SUPER i w ogole ze musieliscie sobie to inaczej wyobrazic ;]
Nie wiem? Przecież bardzo dobitnie przedstawiłeś jaka jest sytuacja... Mężczyzno...
szkoda tylko ze Wy ja zle zinterpretowaliscie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Pierwszy raz lodzik bez gumki. | Pierwszy raz | 22 | ||
M | Poznań lodzik | Ogłoszenia | 2 | |
M | Lodzik z kolczykiem w jezyku | Ogłoszenia | 0 | |
R | Lodzik po imprezie | Seks | 0 | |
G | Lodzik na pierwszej randce | Seks | 0 |