• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczny seks - co o tym sądzicie?

C

col.Greg

Guest
Z punktu widzenia kobiety jeżeli mężczyzna jest męski i w razie czego stanie w twojej obronie to nie ma nic lepszego. Gdzie i kiedy się da. Mam kino (seans był wybrany na ostatnią chwilę patrząc jak pusto na jakiej sali), samochód zaparkowany czy w jeździe i to już w różnych miejscach i porach dnia i nocy, plaża, morze, szczyty gór i jaskinie, lasy, pola, ścieżki spacerowe na palcówki w caigu dnia. W jednym z parków krajobrazowych zostaliśmy przez psa przyłapani, dzięki bogu zwialismy zanim właściciel się zjawił ale pies moje majtki w pysk wziął i uciekł. Zawsze się staramy i w kraju i za granicą zaliczyć coś przynajmniej raz w miesiącu. Obojga nas to kręci.
Trafił sie "pies na kobiety":p

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Publiczny nie publicny poza domem,,,,najlepsze 2 sytuacje ,,zadupie mlodzi zaczelo sie w aucie z 6 rano na golasa sikac sie mlodej zachcialo , gdzie czekac ,zeszlo nam troszke ,tylko zadne z nas nie zauwazylo starszej pani . drugie na szybko na polance tez pani od jagodek zauwzylem ja jak sposcilem sie i wyjalem jeszcze kapiacego moja dziewczyna sie nie zorientowala,, moze i byla pozniej , ale zrobilismy powtorke

Mężczyzna

And

Podrywacz
Czasami sie zdarza. Głównie na wakacjach, na plaży jak się opalamy w miejscach niby odludnych ale nagle ktoś idzie i widzi. Jeszcze w kilku innych sytuacjach

Kobieta

Charlie_Hellman

Cichy Podglądacz
Zdałem sobie sprawę, że jara mnie publiczny sex. Ale takie gdzie kreci się dużo ludzi. Np park, piwnica, winda, auto zaparkowane na parkingu w którym masturbowałaby nie, albo obciągała. Co o tym sądzicie?
Publiczny seks to dla wielu mega podniecające z dreszczykiem ryzyka i adrenaliny – park czy auto na parkingu daje ten thrill "a nuż ktoś zobaczy". Ale uwaga na ryzyko!

Co sądzę
Super fantazja: obciąganie w aucie lub ręka w windzie – intymność + zakazany owoc.

Real: legalne problemy (mandat/więzienie), bezpieczeństwo (nie każdy gap lubi).

Zacznijcie od semi-publicznych miejsc (las nocą), zawsze z zgodą i planem ucieczki. Próbowaliście? Podzielcie się! 😈

Kobieta

missprostitute

Cichy Podglądacz
Uwielbiam 😈 perspektywa bycia podglądanymi podczas seksu na maksa mnie rozgrzewa - ulubione miejsca to np. balkon (ale nie swojego mieszkania - na wakacjach, wyjazdach itp.), seks bezpośrednio przy dużym oknie podczas nocy w hotelu, wszelkiej maści garaże podziemne, przymierzalnie, toalety w knajpach… 🥰 Kiedyś podczas wspólnych wakacji ze znajomymi i świeżo upieczonym partnerem, kochaliśmy się kilka razy dziennie bez wpadki - na plaży, w morzu, za winklem, a aucie, na molo - cudownie to wspominam!

Mężczyzna

haster692

Podrywacz
balkon (ale nie swojego mieszkania - na wakacjach, wyjazdach itp.), seks bezpośrednio przy dużym oknie podczas nocy w hotelu
Dokładnie to samo robię. Nigdy nie zasłaniam okien w hotelowych pokojach, w szczególności kiedy na zewnątrz jest już ciemno, a w pokoju mam zapalone światło. Z racji tego, że jestem nudystą i wybieram miejsca gdzie są plaże na dla golasów, a także to że zawsze w domu jestem nago, to i w hotelowych pokojach/domkach (czy co tam się wynajmie na urlop) też zostaję cały czas nago. Wracając skądś po prostu się rozbieram do wykąpania się i już zostaję bez ubrań do rana, bo żeby dojść do plaży N, niestety, na chwilę trzeba się ubrać. Moja obecna partnerka jednak czasami zasłoni okno, ale i tak na taras/balkon raczej wychodzę i tak nago, a i zdarzyło się wyjść na hotelowe korytarze bez ubrań :)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
No, jak nie ma gdzie, to trudno...niech będą i krzaki🤷‍♂️
Zdarzało się🤭
Ale żeby dupy specjalnie wywlekać na widok...co to, to nie:ROFLMAO: