Wolałbym cyberek z wymiana zdjęć na priv
Widzę, że niestety temat znowu umarł śmiercią naturalną. A może ktoś by chciał go wskrzesić?
Moja cipeczka jest strasznie spragniona i bardzo chetna... czekam razem z rozgrzana i rozochocona dziureczka, az jakis napalony tygrys wyrznie mi ostro moja boska dziurke cala w slodko pachnacych soczkach w ilosciach godnych podziwu ;*****
Okej, to ja zacznę, zawsze jestem odważna, no generalnie
Jestem w biurze w swoim otwartym pokoju, w krótkiej, dżinsowej spódniczce i w różowej bluzce z wielkim dekoltem, z którego wystaje mi czarny, koronkowy stanik. Niechcący zbijam wazon na brzegu biurka i pochylam się na wyprostowanych kolanach, żeby posprzątać. Widać mi kawałek mojej dupci i czerwone stringi, które opatulają moją cipeczkę...
Cóż, chyba taka jego uroda. Coś tam niby drgnie, ale jakoś szybko traci animusz Więc podejście kolejne, może tym razem się coś wykroi.Widzę, że niestety temat znowu umarł śmiercią naturalną. A może ktoś by chciał go wskrzesić?
Cóż, chyba taka jego uroda. Coś tam niby drgnie, ale jakoś szybko traci animusz Więc podejście kolejne, może tym razem się coś wykroi.
Publiczny cyberek nr 1 i 1/2
- akcja ma miejsce w: (?)
- bohaterzy cyberka to: (?)
- cyberek kończy się za (?) dni
- ochotnicy: (?)
Ktoś? Coś? Czy zakopujemy i zapominamy?
Dobra, to już mamy ochotników, teraz ustalmy resztę i zaczynacie. No chyba że wolicie pełen spontan, to spoko Tylko określmy termin zakończenia, aby wątek nie utknął gdzieś między wrześniem a grudniem
- ochotnicy: Basia i Szparken69
Basiu, chciałabym ustalić jakiś deadline, żeby nie skończyło się jak w poprzednich cyberkach, że ktoś się wykruszył i historia utknęła w martwym punkcie. Poprzednio proponowany był tydzień od momentu rozpoczęcia zabawy. Co wy na to?
Cóż, chyba taka jego uroda. Coś tam niby drgnie, ale jakoś szybko traci animusz Więc podejście kolejne, może tym razem się coś wykroi.
Publiczny cyberek nr 1 i 1/2
- ochotnicy: (?)
Ktoś? Coś? Czy zakopujemy i zapominamy?
Szparken pewnie właśnie rozrysowuje plan ramowy cyberka, więc myślę, że jeszcze nic straconegoChyba nie tylko ode mnie Maaja to zalezy
a Szparken chyba wymiękł
moja wina że się wszyscy mnie boją
Grzegor, zlituj się, ja jestem beztalenciem w tej kwestii Pomyliłeś mnie z Ashley, to ona tu rządziła. Btw. szkoda, że jej nie ma...Maaja jak weźmiesz udział to topic nie zdechnie.
Szparken pewnie właśnie rozrysowuje plan ramowy cyberka, więc myślę, że jeszcze nic straconego
Grzegor, zlituj się, ja jestem beztalenciem w tej kwestii Pomyliłeś mnie z Ashley, to ona tu rządziła. Btw. szkoda, że jej nie ma...
Basia, to nie tak. W tym temacie udziela się ten, kto ma ochotę popisać A Ashley po prostu się najwięcej udzielała na forum, jeśli chodzi o cyberki. Takie jej hobby, o czym sama wspominała w innych tematach. Chyba wielu z nią pisało również na priv