• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Publiczna nagość

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Powrót z ogniska pod wpływem alkoholu ekipa 4 chłopaków i 4 dziewczyny wracając przechodzimy obok rzeki ktoś rzuca hasło chodźmy popływać, poszliśmy nad ta rzekę i powiedziałem że pływamy na waleta, dziewczyny nie zgodziły się i rozebrały się do majtek i staników, my chłopaki do bokserek, a ja cyk bokserki w dół wskoczyłem na golasa do wody ;) reszta chłopaków wzięła ze mnie przykład i tez wskoczyli na waleta, po chwili dziewczyny wyszły na brzeg a po kilku minutach my chłopaki też i tak staliśmy na golasa przed dziewczynami przez jakiś czas, było dużo śmiechu i dziewczyny bardzo dokładnie się nam przyglądały i komentowały ;) w końcu po jakimś czasie się ubraliśmy i poszliśmy do domów

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Po miescie to tak srednio budzi to skrajne emocje jak juz masz taka potrzebe to lepiej idz na jakis babiniec typu ZUS Urząd skarbowy i inne, zawsze mozesz wdrozyc jakas gre slowna teraz sie z wami policze albo cóś