Uwielbiam być nago w mieszkaniu, chodź na balkon jeszcze mam stracha wyjść, chociaż po alkoholu jestem odważnyJa tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Uwielbiam być nago w mieszkaniu, chodź na balkon jeszcze mam stracha wyjść, chociaż po alkoholu jestem odważnyJa tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Tylko jeśli chodzi o takie sauny publiczne, no to nie zdziw sie, ze znaczna wiekszosc uczestnikow to faceci@CuriousD myślę nad tym, narazie tylko próbowałem nad rzeką, jeziorem i na domóweczkach, wszystko wśród znajomychale chętnie bym się pokazał jakimś nieznajomym w saunie
No to takie ostrzezenie dla tych co by chcieli isc do sauny glownie dla panienek, ciezko z tym@CuriousD Mi to tam w sumie nie przeszkadza, nie dyskryminuje, większość moich kolegów i koleżanek widziała mnie nago![]()
Spróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.Ja czasem lubię jeździć autem tylko w koszulce i butach. Chciałbym odważyć się wyjść gdzieś np do bagażnika po coś.
W mojej pokręconej fantazji jest osoba, która z uporem dąży do tego, aby mnie "oduczyć" wstydu i serwuje mi różne takie pomysły i zadania w których ja zostaje z fiutem na wierzchu bez możliwości schowania, zakrycia itpSpróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.
No zależy od tego jaki to balkon. Wiesz... To nie jest kwestia wstydu, bo z tego wyrosłem dawno temu. To bardziej kwestia art. 140 Kodeksu wykroczeń. Z jednej strony balkon nie jest stricte miejscem publicznym, ale z drugiej... Ja jednak wolę ustronną polankę w lesie lub nagą plażę, choć chciał bym żeby można było też inaczej... ;-)Ja tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Też tak robiłem kilka razy w nocy i było mega podniecającoSpróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.
Gdzie takie coś znaleźć?Polecam saunę beztekstylna tam bys się odnalazła.![]()
Ja też!Uwielbiam publiczną nagość, kilka razy się zdarzyło, domówki, nad rzeką, nad jeziorem, kręci mnie to niesamowicie zwłaszcza jak jestem jedyny nagi a inne osoby są w ubraniach![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Publiczna masturbacja i nagość | Ogłoszenia | 3 | |
C | Publiczna nagość | Ogłoszenia | 40 | |
A | "Publiczna" forumowa masturbacja - temat dla odważnych :) | Masturbacja | 232 | |
C | Nagość, striptizer lub striptizerka | Fantazje erotyczne | 3 | |
P | Nagość na stronach na których nie jest dozwolona | Seks fotki i filmy | 10 |