Uwielbiam być nago w mieszkaniu, chodź na balkon jeszcze mam stracha wyjść, chociaż po alkoholu jestem odważny znajomi się o tym przekonaliJa tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Uwielbiam być nago w mieszkaniu, chodź na balkon jeszcze mam stracha wyjść, chociaż po alkoholu jestem odważny znajomi się o tym przekonaliJa tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Tylko jeśli chodzi o takie sauny publiczne, no to nie zdziw sie, ze znaczna wiekszosc uczestnikow to faceci@CuriousD myślę nad tym, narazie tylko próbowałem nad rzeką, jeziorem i na domóweczkach, wszystko wśród znajomych ale chętnie bym się pokazał jakimś nieznajomym w saunie
No to takie ostrzezenie dla tych co by chcieli isc do sauny glownie dla panienek, ciezko z tym ale za to swoboda w nagosci jest tam bardzo przyjemna@CuriousD Mi to tam w sumie nie przeszkadza, nie dyskryminuje, większość moich kolegów i koleżanek widziała mnie nago
Spróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.Ja czasem lubię jeździć autem tylko w koszulce i butach. Chciałbym odważyć się wyjść gdzieś np do bagażnika po coś.
W mojej pokręconej fantazji jest osoba, która z uporem dąży do tego, aby mnie "oduczyć" wstydu i serwuje mi różne takie pomysły i zadania w których ja zostaje z fiutem na wierzchu bez możliwości schowania, zakrycia itpSpróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.
No zależy od tego jaki to balkon. Wiesz... To nie jest kwestia wstydu, bo z tego wyrosłem dawno temu. To bardziej kwestia art. 140 Kodeksu wykroczeń. Z jednej strony balkon nie jest stricte miejscem publicznym, ale z drugiej... Ja jednak wolę ustronną polankę w lesie lub nagą plażę, choć chciał bym żeby można było też inaczej... ;-)Ja tam wychodzę nago na balkon, niech się wstydzi ten co widzi.Jestem u siebie i chodzę ubrany jak chcę
Też tak robiłem kilka razy w nocy i było mega podniecającoSpróbuj ;-) najlepiej gdzieś zatrzymaj się w leśnej drodze przy asfalcie i tam wyjdź. Zawsze możesz się schować za auto lub drzewo. Emocje są super, ja tak miałem kilka razy ale w nocy. Emocje jak jedzie jakieś auto a ty stoisz nago obok są nie do opisania.
Gdzie takie coś znaleźć?Polecam saunę beztekstylna tam bys się odnalazła.
Ja też!Uwielbiam publiczną nagość, kilka razy się zdarzyło, domówki, nad rzeką, nad jeziorem, kręci mnie to niesamowicie zwłaszcza jak jestem jedyny nagi a inne osoby są w ubraniach