• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przypadkowa penetracja analna

Mężczyzna

Marcin2001

Cichy Podglądacz
Czy zdażyło wam się Panowie zapakować koleżankę przypadkiem w drugą dziurkę? Mówię o sytuacji kiedy uprawiacie klasyczny sex i penis wychodzi cały z pochwy a potem nie chcący wchodzi w anusa. Dziewczyny, miałyście takie sytuacje?

Mężczyzna

Kleszcz

Podrywacz
Klasyczne "au"

Zdarzało się

Choć lubię wyjść cały, by po chwili cały się ponownie zanurzyć i potęgować doznania

Mężczyzna

Zaczepny

Nowicjusz
Zdarzyło się. Pół biedy jak wcześniej była tam już rozgrzewana, ale tak totalnie przypadkiem tam pchnąłem to już prawie z plaskacza oberwałem, a to akurat raz w życiu nie było umyślnie.

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
Moja żona bardzo lubi anal ale kiedyś zdarzyło się w czasie pieprzenia , ze przypadkowo wbiłem się w jej tyłek dość mocno co nie był moim zamiarem i bardzo ją bolało. Widać co innego jak to się stanie nagle , a co innego jak kobieta jest na to przygotowana. Miała tez drugi raz taką sytuację ale już nie ze mną i podobnie to odczuła.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Czytam ten post i wracają wspomnienia. Aż zacisnęłam teraz pośladki 😜 nacieranie na tyłek gdy nie ma się planów tyłkowych jest bardzo bolesne. Nie polecam.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Niewykonalne, aby bez wcześniejszych pieszczot dupy, wejść to tak w nią. Zdarzyło się naprzec o jej anus, ale penis się po prostu ześlizgnął po rowie, albo wskoczył z powrotem do cipy. Co innego jak wcześniej bawię się jej dupą, jest już luźniejsza i chętna do zabaw druga dziurką. Także nie ma szans na przypadkowe wejście w dupę, bez użycia siły. ;) I tak jak tylko poczuje gnata w okolicy tylnej dziurki to sygnały daje, że tym nie tym razem. 😅

Ostatnia edycja:
Kobieta

Aya

Podrywacz
To nawet nie jest problem z wsadzaniem tylko z zaskoczeniem. Jak się nie rozluźnie i następuje przypadkowy atak to mogę tez kogoś walnąć czy kopnąć w takiej sytuacji. Samo wejście do środka nie boli gdy się jest przygotowaną, a ten moment gdy czujesz, ze ktoś puka nie do tych drzwi…. Nie polecam, bardzo gorąco nie polecam

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Przy podchodzeniu do pozycji "na łyżeczki" podczas zwykłego leżenia w łóżku nie tak trudno o to. Każdemu zdarza się robić błędy.