• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przypadkowa penetracja analna

Mężczyzna

Marcin2001

Cichy Podglądacz
Czy zdażyło wam się Panowie zapakować koleżankę przypadkiem w drugą dziurkę? Mówię o sytuacji kiedy uprawiacie klasyczny sex i penis wychodzi cały z pochwy a potem nie chcący wchodzi w anusa. Dziewczyny, miałyście takie sytuacje?

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Klasyczne "au"

Zdarzało się

Choć lubię wyjść cały, by po chwili cały się ponownie zanurzyć i potęgować doznania

Mężczyzna

Zaczepny

Nowicjusz
Zdarzyło się. Pół biedy jak wcześniej była tam już rozgrzewana, ale tak totalnie przypadkiem tam pchnąłem to już prawie z plaskacza oberwałem, a to akurat raz w życiu nie było umyślnie.

Mężczyzna

axell74

Cichy Podglądacz
Moja żona bardzo lubi anal ale kiedyś zdarzyło się w czasie pieprzenia , ze przypadkowo wbiłem się w jej tyłek dość mocno co nie był moim zamiarem i bardzo ją bolało. Widać co innego jak to się stanie nagle , a co innego jak kobieta jest na to przygotowana. Miała tez drugi raz taką sytuację ale już nie ze mną i podobnie to odczuła.

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Czytam ten post i wracają wspomnienia. Aż zacisnęłam teraz pośladki 😜 nacieranie na tyłek gdy nie ma się planów tyłkowych jest bardzo bolesne. Nie polecam.

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Niewykonalne, aby bez wcześniejszych pieszczot dupy, wejść to tak w nią. Zdarzyło się naprzec o jej anus, ale penis się po prostu ześlizgnął po rowie, albo wskoczył z powrotem do cipy. Co innego jak wcześniej bawię się jej dupą, jest już luźniejsza i chętna do zabaw druga dziurką. Także nie ma szans na przypadkowe wejście w dupę, bez użycia siły. ;) I tak jak tylko poczuje gnata w okolicy tylnej dziurki to sygnały daje, że tym nie tym razem. 😅

Ostatnia edycja:
Kobieta

Aya

Seks Praktykant
To nawet nie jest problem z wsadzaniem tylko z zaskoczeniem. Jak się nie rozluźnie i następuje przypadkowy atak to mogę tez kogoś walnąć czy kopnąć w takiej sytuacji. Samo wejście do środka nie boli gdy się jest przygotowaną, a ten moment gdy czujesz, ze ktoś puka nie do tych drzwi…. Nie polecam, bardzo gorąco nie polecam

Mężczyzna

chevi39

Cichy Podglądacz
Raz ,pozycja na słonia duża intensywność ruchów i mała pomyłka całe 18cm weszło do końca do dziś nie ma mowy o analu

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Przy podchodzeniu do pozycji "na łyżeczki" podczas zwykłego leżenia w łóżku nie tak trudno o to. Każdemu zdarza się robić błędy.