• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaźnie na seksforum

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Jak najpierw Panie zadbają o odpowiednią motywację, ażeby pomiary wypadły jak najlepiej... 😏
Proszę tylko wziąć pod uwagę takie rzeczy jak optymalne, stałe warunki psychofizyczne dla każdego pomiaru, odpowiednią ilość pomiarów każdego obiektu badań, adekwatną dyskusję błędu - najlepiej metodą Gaussa co oczywiście wymusza ilość pomiarów każdego obiektu oscylującą w liczbie >30, i tak dalej, i tak dalej...
To nie jest takie "hop-hip" wbrew pozorom....

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Ja myślę, że ognisko i majty w dół wystarczyłyby do zapewnienia ogólnej wesołości. Dokładność pomiaru zabije pierwotną radość wspólnoty.

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Proszę tylko wziąć pod uwagę takie rzeczy jak optymalne, stałe warunki psychofizyczne dla każdego pomiaru, odpowiednią ilość pomiarów każdego obiektu badań, adekwatną dyskusję błędu - najlepiej metodą Gaussa co oczywiście wymusza ilość pomiarów każdego obiektu oscylującą w liczbie >30, i tak dalej, i tak dalej...
To nie jest takie "hop-hip" wbrew pozorom....
Ja jak coś to nic nie mierzę żadnemu Panu 🤣

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Jestem fizykiem z wykształcenia, więc nie mogę do tego podejść w tak beztroski sposób.... 😁

Ja jestem wprawdzie informatykiem z wykształcenia, ale wizja ściągnięcia spodni przed tutejszymi paniami jest zbyt kusząca, żeby stawiać wygórowane wymagania. Zgadzam się nawet na pomiar przez pokazywanie palcem i wybuchanie śmiechem.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Ja jestem wprawdzie informatykiem z wykształcenia, ale wizja ściągnięcia spodni przed tutejszymi paniami jest zbyt kusząca, żeby stawiać wygórowane wymagania. Zgadzam się nawet na pomiar przez pokazywanie palcem i wybuchanie śmiechem.
Bez odniesienia do wzorca penisa męskiego - przechowywanego oczywiście w Severes pod Paryżem - nawet do tego nie podchodzę 😆

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Ja jak coś to nic nie mierzę żadnemu Panu 🤣
Oczywiście, że nie. Żeby zachować pełną bezstronność i niezależność - pomiaru członków męskich będzie dokonywał specjalny certyfikowany zewnętrzny inspektor. Wyposażony w odpowiednie narzędzia, tabele, legitymację służbową, drugie śniadanie , środki przymusu bezpośredniego itp.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Parasol był zepsuty, połamane wszystkie druty 😁😁😁

@HarpMaster kiedy myślał, że parasol był zepsuty...

otworzyc-parasol-andrzej-duda-zolnierz.jpg

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry