I prawdopodobnie jeszcze do takiej o której się jeszcze nie wieEch, większość tego, co piszę to przytyk do tej, tamtej czy jeszcze innej historii...![]()

I prawdopodobnie jeszcze do takiej o której się jeszcze nie wieEch, większość tego, co piszę to przytyk do tej, tamtej czy jeszcze innej historii...![]()
Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.Nie, nie to.... Na forum niektórzy rozsyłają nachalnie dziewczynom zdjęcia fiutów - na zlocie mogliby..... he he......![]()
![]()
![]()
Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Ja bym chętnie pojechała w czasie kwitnienia tulipanów.Tak, do Hilversum i Almere![]()
Ja bym chętnie pojechała w czasie kwitnienia tulipanów.
Spokojnie,aż takimi dzikusami to my nie jesteśmy,można do jakiegoś baru iść. I stolik dla aseksualnych też się znajdzieWyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Haahhhhaa, i to na jedynce leciało???!!!Nic dodać, nic ująć. Chyba, że ty leżysz, a ona skacze. Hop hop hop.
W sprawie dla reporteraHaahhhhaa, i to na jedynce leciało???!!!![]()
Czy to jest wyzwanie?Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Czyżby był pierwszy chętny? 🫢Czy to jest wyzwanie?![]()
Ja nie miałem tego szczęścia.Przeniesienie relacji grupy osób z forum na realne spotkania - czy jest to możliwe? Spotkania i otwarte rozmowy, bez seksu![]()
Jak najpierw Panie zadbają o odpowiednią motywację, ażeby pomiary wypadły jak najlepiej...Czyżby był pierwszy chętny? 🫢
Proszę tylko wziąć pod uwagę takie rzeczy jak optymalne, stałe warunki psychofizyczne dla każdego pomiaru, odpowiednią ilość pomiarów każdego obiektu badań, adekwatną dyskusję błędu - najlepiej metodą Gaussa co oczywiście wymusza ilość pomiarów każdego obiektu oscylującą w liczbie >30, i tak dalej, i tak dalej...Jak najpierw Panie zadbają o odpowiednią motywację, ażeby pomiary wypadły jak najlepiej...![]()
Ja jak coś to nic nie mierzę żadnemu PanuProszę tylko wziąć pod uwagę takie rzeczy jak optymalne, stałe warunki psychofizyczne dla każdego pomiaru, odpowiednią ilość pomiarów każdego obiektu badań, adekwatną dyskusję błędu - najlepiej metodą Gaussa co oczywiście wymusza ilość pomiarów każdego obiektu oscylującą w liczbie >30, i tak dalej, i tak dalej...
To nie jest takie "hop-hip" wbrew pozorom....
Jestem fizykiem z wykształcenia, więc nie mogę do tego podejść w tak beztroski sposób....Ja myślę, że ognisko i majty w dół wystarczyłyby do zapewnienia ogólnej wesołości. Dokładność pomiaru zabije pierwotną radość wspólnoty.
Nie wiedziałem, że mamy tu jakąś dynastię panującą....Jeśli pomiaru będzie dokonywać Królowa SexForum to wchodzę w to![]()
Jestem fizykiem z wykształcenia, więc nie mogę do tego podejść w tak beztroski sposób....![]()