Od dzisiaj zmieniam nick na NapoleonHistoria nam pokazuje, że takie małe ludzie to sporo namieszały swego czasu![]()

Od dzisiaj zmieniam nick na NapoleonHistoria nam pokazuje, że takie małe ludzie to sporo namieszały swego czasu![]()
Walewska to od walenia....?Od dzisiaj zmieniam nick na NapoleonTylko gdzie jest Pani Walewska
![]()
Walewska to od walenia....?![]()
![]()
Ahaaaaab..... RozumiemTak, to główna bohaterka Moby Dicka...
Od dzisiaj zmieniam nick na NapoleonTylko gdzie jest Pani Walewska
![]()
Królami się nie sugeruj, ich dewiacje i rozpasanie przekraczały nawet te nierozsądne granice. Ale co się Dziwisz, siedzi czlowiek całymi latami na tronie to się nudzi i głupiejeTo wprawdzie szło nie o panią Walewską, ale o Marysieńkę... Ponoć Jan Sobieski pisał do niej z jednej z wypraw: "Nie myj się, za dwa tygodnie wracam." A my się dziwimy koneserom noszonej bielizny.
Gdzieś musisz mieć blisko.Ja to mam wszędzie daleko...
I prawdopodobnie jeszcze do takiej o której się jeszcze nie wieEch, większość tego, co piszę to przytyk do tej, tamtej czy jeszcze innej historii...![]()
Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.Nie, nie to.... Na forum niektórzy rozsyłają nachalnie dziewczynom zdjęcia fiutów - na zlocie mogliby..... he he......![]()
![]()
![]()
Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Ja bym chętnie pojechała w czasie kwitnienia tulipanów.Tak, do Hilversum i Almere![]()
Ja bym chętnie pojechała w czasie kwitnienia tulipanów.
Spokojnie,aż takimi dzikusami to my nie jesteśmy,można do jakiegoś baru iść. I stolik dla aseksualnych też się znajdzieWyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Haahhhhaa, i to na jedynce leciało???!!!Nic dodać, nic ująć. Chyba, że ty leżysz, a ona skacze. Hop hop hop.
W sprawie dla reporteraHaahhhhaa, i to na jedynce leciało???!!!![]()
Czy to jest wyzwanie?Wyobraziłam sobie ognisko na takim wyjeździe. Panowie z majtami w kostkach a Panie mierzą i notują. Ciekawe ilu odważnych by się znalazło.
Czyżby był pierwszy chętny? 🫢Czy to jest wyzwanie?![]()
Ja nie miałem tego szczęścia.Przeniesienie relacji grupy osób z forum na realne spotkania - czy jest to możliwe? Spotkania i otwarte rozmowy, bez seksu![]()
Jak najpierw Panie zadbają o odpowiednią motywację, ażeby pomiary wypadły jak najlepiej...Czyżby był pierwszy chętny? 🫢