Cały alkohol byś wypiłDziałałem na wielu forach i ogólne zloty były. Obawiam się jednak, że specyfika forum, TEGO forum, może na takim hipotetycznym zlocie generować pewne, może nie za bardzo miłe sytuacje....![]()

Cały alkohol byś wypiłDziałałem na wielu forach i ogólne zloty były. Obawiam się jednak, że specyfika forum, TEGO forum, może na takim hipotetycznym zlocie generować pewne, może nie za bardzo miłe sytuacje....![]()
Bo seks jest przereklamowanyJa również byłabym ostrożna używając słowa przyjaźń. Ogólnie jestem bardzo selektywna jeśli chodzi o ludzi, nawet w realnym świecie. Na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które nazywam moimi przyjaciółmi. Jednak muszę przyznać, że są tu na forum osoby z którymi można nawiązać bardzo fajną relację i przenieść ją do realu. No i bez seksu też się chyba da. Ja na przykład rozumiem, że nie każdemu facetowi się podobam to i na seks nie nalegam
![]()
Powiedział człowiek na seks forum xDBo seks jest przereklamowany![]()
Tylko po co?No i bez seksu też się chyba da.
Dokładnie. Wkładasz, wyjmasz, wkładasz, wyjmasz - napocisz się jak świnia a potem śpisz w mokrej, splamionej pościeliBo seks jest przereklamowany![]()
To ty wolisz zloty na seks?Tylko po co?![]()
Nic dodać, nic ująć. Chyba, że ty leżysz, a ona skacze. Hop hop hop.Dokładnie. Wkładasz, wyjmasz, wkładasz, wyjmasz - napocisz się jak świnia a potem śpisz w mokrej, splamionej pościeli![]()
![]()
To na kiedy się szykować u ciebie? Rozumiem, że pomidorki koktailowe już będą.Z innego forum wiem, że takie spotkania ludzie sobie organizują. Np. wspólny wyjazd w góry czy nad morze. Zdarza się, że u kogoś w domu.
Prawdopodobnie będą jak wyjadę na morze. Zostawię klucze pod wycieraczkąTo na kiedy się szykować u ciebie? Rozumiem, że pomidorki koktailowe już będą.![]()
Elo... Ludzie... Ludzie...Prawdopodobnie będą jak wyjadę na morze. Zostawię klucze pod wycieraczką
Tylko proszę porządek zostawić.Elo... Ludzie... Ludzie...
Mamy kwadrat na sex party. Właściciel jedzie nad morze i zostawia klucz pod wycieraczką.
![]()
Się wie... Spokojności... Zaraz zrobię nabór do sekcji porządkowejTylko proszę porządek zostawić.
Lepiej na wszelki zamów już lampę UVTylko proszę porządek zostawić.
Nie mam w planach utwardzania sobie żelowych paznokciLepiej na wszelki zamów już lampę UV![]()
Nie podpowiadają muLepiej na wszelki zamów już lampę UV![]()
W takim razie biorę klucz ze sobąNie podpowiadają mubędzie mniej do sprzątania
przecież nieodzobaczy chłop jak mu się salon cały jak choinka zaświeci
![]()
To ja tu organizuję zajęcie dla napaleńców z SF żeby nam nad morzem, na plaży nudystów, widoku na zachód słońca nie psuli... A ty klucz zabieraszW takim razie biorę klucz ze sobą![]()
W takim razie zawiozę Ci ten klucz osobiścieTo ja tu organizuję zajęcie dla napaleńców z SF żeby nam nad morzem, na plaży nudystów, widoku na zachód słońca nie psuli... A ty klucz zabierasz![]()