• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaźnie na seksforum

Kobieta

Pani.T

Biegły Uwodziciel
Ja również byłabym ostrożna używając słowa przyjaźń. Ogólnie jestem bardzo selektywna jeśli chodzi o ludzi, nawet w realnym świecie. Na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które nazywam moimi przyjaciółmi. Jednak muszę przyznać, że są tu na forum osoby z którymi można nawiązać bardzo fajną relację i przenieść ją do realu. No i bez seksu też się chyba da 😉. Ja na przykład rozumiem, że nie każdemu facetowi się podobam to i na seks nie nalegam 🤣🤣🤣

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ja również byłabym ostrożna używając słowa przyjaźń. Ogólnie jestem bardzo selektywna jeśli chodzi o ludzi, nawet w realnym świecie. Na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które nazywam moimi przyjaciółmi. Jednak muszę przyznać, że są tu na forum osoby z którymi można nawiązać bardzo fajną relację i przenieść ją do realu. No i bez seksu też się chyba da 😉. Ja na przykład rozumiem, że nie każdemu facetowi się podobam to i na seks nie nalegam 🤣🤣🤣
Bo seks jest przereklamowany🤣🤣🤣

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Akurat tutaj jeszcze takiej znajomości nie trafiłem, ale dawniej, w erze forów wielotematycznych, nawiązałem tak bardzo dużo znajomości, z których niektóre trwają w realu do dziś.

Trzeba być tylko otwartym i umieć rozmawiać. :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry