• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaźnie na seksforum

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Gdyby tylko dało się na zlocie włączyć "ignora", byłoby supcio :)
Jak czujesz taką potrzebę to po prostu nie przychodzisz na taki zlot 😂
Dlaczego na szczęście? To mogłoby być całkiem ciekawe
Z tego co kojarzę to było parę prób, ale zazwyczaj przenosili się na jakieś czaty 👌
Ale w sumie wiem, że doszło do paru spotkań osób z stąd i to w większym gronie 😁

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Z innego forum wiem, że takie spotkania ludzie sobie organizują. Np. wspólny wyjazd w góry czy nad morze. Zdarza się, że u kogoś w domu.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Z innego forum wiem, że takie spotkania ludzie sobie organizują. Np. wspólny wyjazd w góry czy nad morze. Zdarza się, że u kogoś w domu.
Działałem na wielu forach i ogólne zloty były. Obawiam się jednak, że specyfika forum, TEGO forum, może na takim hipotetycznym zlocie generować pewne, może nie za bardzo miłe sytuacje.... :unsure:

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Gdyby tylko dało się na zlocie włączyć "ignora", byłoby supcio :)
Spokojnie, jeśli byś się wybierał, to raczej sporo osób zostanie w domu, nie potrzebujesz ignora.

Oczywiście, że można tu znaleźć wartościowe znajomości. Tylko trzeba umieć „odsiewać” ;)

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry