W naszym przypadku odległość nie może być wymówką![]()
Ja to mam wszędzie daleko...

W naszym przypadku odległość nie może być wymówką![]()
Cóż, każdy ma swoje problemyJak mnie wkurza ta emotka 🫠 to ja już nawet nie napiszę więcej.
Dlaczego na szczęście? To mogłoby być całkiem ciekaweNa szczęście chyba większych zlotów nie było i nie są w planach...![]()
Ja bym się z chęcią wybrałDlaczego na szczęście? To mogłoby być całkiem ciekawe
Gdyby tylko dało się na zlocie włączyć "ignora", byłoby supcioDlaczego na szczęście? To mogłoby być całkiem ciekawe
Jak czujesz taką potrzebę to po prostu nie przychodzisz na taki zlotGdyby tylko dało się na zlocie włączyć "ignora", byłoby supcio![]()
Z tego co kojarzę to było parę prób, ale zazwyczaj przenosili się na jakieś czatyDlaczego na szczęście? To mogłoby być całkiem ciekawe
Nie, no żartuję, ja bym się zjawił, czemu nieJak czujesz taką potrzebę to po prostu nie przychodzisz na taki zlot![]()
Też bym się zameldował tym bardziej że moja forumowa druga połowa też by chętna pewnie byłaNie, no żartuję, ja bym się zjawił, czemu nieSerio.
Działałem na wielu forach i ogólne zloty były. Obawiam się jednak, że specyfika forum, TEGO forum, może na takim hipotetycznym zlocie generować pewne, może nie za bardzo miłe sytuacje....Z innego forum wiem, że takie spotkania ludzie sobie organizują. Np. wspólny wyjazd w góry czy nad morze. Zdarza się, że u kogoś w domu.
Spokojnie, jeśli byś się wybierał, to raczej sporo osób zostanie w domu, nie potrzebujesz ignora.Gdyby tylko dało się na zlocie włączyć "ignora", byłoby supcio![]()
To zależy z kim się jedzieDziałałem na wielu forach i ogólne zloty były. Obawiam się jednak, że specyfika forum, TEGO forum, może na takim hipotetycznym zlocie generować pewne, może nie za bardzo miłe sytuacje....![]()
Nie, nie to.... Na forum niektórzy rozsyłają nachalnie dziewczynom zdjęcia fiutów - na zlocie mogliby..... he he......To zależy z kim się jedzie
To trzeba by było założyć kagańceNie, nie to.... Na forum niektórzy rozsyłają nachalnie dziewczynom zdjęcia fiutów - na zlocie mogliby..... he he......![]()
![]()
![]()
Na forum niektórzy rozsyłają nachalnie dziewczynom zdjęcia fiutów - na zlocie mogliby.....