• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaźnie na seksforum

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Jest możliwe i oczywiście, że jest też możliwe bez seksu 🫠

Wszyscy jesteśmy ludźmi, to normalne, że znajdzie się tu kogoś z kim znajdzie się wspólny język, z kim super nam się piszę, ale z jakichś powodów nie jesteście zainteresowani relacją seksualną...
Tak w sumie wygląda większość znajomości w prawdziwym świecie xD
Nie wiem skąd zaskoczenie, że coś takiego może mieć miejsce i tutaj 🫠

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Z tymi niektórymi "przyjaźniami" trzeba się pilnować. Nie wszystko złoto, co się świeci. Przyjaźń nie polega tylko na 'spijaniu sobie z dzióbków', to także wspieranie się w trudnych chwilach, pomaganie sobie gdy coś pójdzie nie tak no i wzajemne zrozumienie. Niestety, wielu tego zwyczjanie nie rozumie i przy najbliższej okazji depcze całą relację z hukiem bo ktoś coś powiedział, czy zrobił nie tak...

Ale z drugiej strony - nawet na forum, TYM forum - można też nawiązać naprawdę genialne relacje.... 😍😍

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Z tymi niektórymi "przyjaźniami" trzeba się pilnować. Nie wszystko złoto, co się świeci. Przyjaźń nie polega tylko na 'spijaniu sobie z dzióbków', to także wspieranie się w trudnych chwilach, pomaganie sobie gdy coś pójdzie nie tak no i wzajemne zrozumienie. Niestety, wielu tego zwyczjanie nie rozumie i przy najbliższej okazji depcze całą relację z hukiem bo ktoś coś powiedział, czy zrobił nie tak...

Ale z drugiej strony - nawet na forum, TYM forum - można też nawiązać naprawdę genialne relacje.... 😍😍
To żeś wrzucił poważnie xD
Nikt nawet nie użył słowa przyjaźnie w tym wątku... Pomimo, że jest w tytule 😅
Chodziło o realne spotkania osób z SF bez seksu 😁

Nie wszystkie znajomości tutaj wchodzą na stopę prywatną tak bardzo, że trzeba sobie 'pomagać w trudnych chwilach', bo często druga strona nawet o nich nie wie.
Oczywiście jeśli ktoś pisze z drugą osobą pół roku lub dłużej to taka relacja często jest bardziej zażyła 👌 Ale wtedy to już kwestia kto jakim jest człowiekiem 🙂
Dobrze jest mieć na początku określone cele czego się szuka, na czym komu zależy. Oczywiście, że to się może zmienić w trakcie 😁
Ale tak czy siak, zdarza się, że ktoś kogoś wystawi, zghostuje, nagle przestanie się odzywać..
Sam miałem parę takich przypadków 🫠
Kiedyś dla przykładu dziewczyna przestała do mnie pisać z dnia na dzień, tydzień przed spotkaniem...
Byłem pewny, że mnie wystawiła, rozżalony, bo znaliśmy się już bardzo długo. Potem okazało się że trafiła do szpitala i dlatego się nie odzywała...
Los pisze różne scenariusze 😁

Ale nie szafuj tak łatwo wyrokami Harp, bo ten fragment

"Niestety, wielu tego zwyczjanie nie rozumie i przy najbliższej okazji depcze całą relację z hukiem bo ktoś coś powiedział, czy zrobił nie tak..."

Brzmi jak przytyk do jakiejś konkretnej historii 😉
A uwierz mi, że jestem w stanie sobie lekko wyobrazić sytuację, a nawet sam byłem w paru gdy osoba podjęła takie decyzje, gdzie sam stwierdziłem, że to nie dla mnie.
Ale nigdy nie wycofałem się bez słowa czy bez wyjaśnienia dlaczego 🙂

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry