• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Przyjaźnie na seksforum

Mężczyzna

DawidObcy

Cichy Podglądacz
Nadrobiłem cały wątek i przyznam że bardzo ciekawa rozmowa i nawet się uśmiechnąłem. Pomysł ogniska bardzo fajny 😅 co do tematu to niestety jeszcze nie udało mi się znaleźć przyjaźni ani nawet lepszej znajomości z kimś tutaj, ja chyba bywam o złych godzinach 😂

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Podejrzewam, że natura forum – wejść, poczytać, popisać – raczej nie sprzyja pogłębianiu więzi, może ewentualnie po odkryciu wspólnych zainteresowań? Ale relacji wykraczających poza przyjaźń raczej bym tu nie szukał. Można sobie pisać i wymieniać zdjęcia, ale życie to jednak jest coś zupełnie innego. Po jakimś czasie elektro-więzi można sobie zbudować pewien obraz tej drugiej osoby, który w momencie spotkania twarzą w twarz legnie w gruzach, a sprawcą tej destrukcji będzie nikt inny, tylko stojąca przed tobą osoba, z którą tak bardzo chciałeś się spotkać...

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry