• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną możliwa czy nie?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Nie rozumiem dlaczego przyjaźń damsko-męska miałaby nie istnieć?
Panowie, patrzycie na kobiety jako na człowieka, czy tylko jako obiekt seksualny? I vice versa.
Mam wielu znajomych, obojga płci, cześć z damskiego grona może nie aż przyjaciółki (bo dla mnie dużo znaczy "przyjaciel") ale dość blisko.
Z takich "mocnych" przyjaźni mam dwie, z czego jedna to jak siostra, wszystko (no dobra, prawie wszystko) o sobie wiemy, również w sferze seksualnej. Znamy się 30 lat i nie ma tabu. Ale żadnemu z nas nie przychodzi do głowy przekucie tego w relację z seksem.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Po prostu w moim przypadku jest to zbyt trudne, choc mam parę przyjaciolek zaufanych zawsze. Ale to nie ten poziom bezpieczenstwa co z samcem.

Mortimer

Erotoman
Moim zdaniem taka przyaźń nie jest możliwa. Jeżeli jest zainteresowanie tzw romantyczne choćby z jednej strony to nie jest przyjaźń.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Nie musi być, ale pokaż mi atrakcyjną dziewczynę od której nie będziesz chciał nic wiecej tylko przyjażni?
Uwierz mi że akurat ja tak mam z jedną kobietą. Nawet jak ma duży dekolt to owszem fajnie wygląda ale mnie nie podnieca bo przy niej nawet myśli takiej nie ma.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Przyjaźń jest możliwa, doświadczyłem tego ale do momentu gdy nie zostałem wykorzystany. Niemniej jedna życzę tego innym osobom.