• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Przyjaźń między kobietą a mężczyzną możliwa czy nie?

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Wątek o seksie z czarnym tak mnie wymęczył, że postanowiłam odświeżyć jakiś temat.
I proszę jaka "perełka"...
Udało się 😃
Pierwszy raz w mojej karierze na forum chyba zdobędę "złotą łopatę" 😂
Prawie 21 lat temu był tu ostatni wpis, a skoro wątek nie jest zamknięty to chyba czas na aktualizację

Osobiście jestem zdania, że najlepsze przyjaźnie zawiązują się w życiu w obrębie tej samej płci i nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną. No chyba, że facet jest gejem...

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
W sumie mam taką przyjaciółkę 😶 Od czasów liceum aż do teraz, już ponad 15 lat... Nigdy nic seksualnego nie było między nami, a przynajmniej nie fizycznie, ani żadna chemia. Nie powiedziałbym, żeby którekolwiek z nas było nie atrakcyjne 🧐
Chociaż może być to wyjątek potwierdzający regułę 😅
W sumie sam jej pierwszego chłopaka znalazłem 😂

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Lub któreś z nich jest nieatrakcyjne.
Nieatrakcyjne w sensie aseksualne. Choć jest to cecha, która może ulec zmianie bo atrakcyjność to nie do końca tylko fizyczność czasem, ktoś na pozór nieatrakcyjny fizycznie może zyskiwać przy bliższym poznaniu i wydać nam się atrakcyjny na innym poziomie. Często mamy wtedy skłonność do wyszukiwania pewnych cech i nadawaniu im większego dla nas znaczenia, co może być ryzykowne.

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
Nieatrakcyjne w sensie aseksualne. Choć jest to cecha, która może ulec zmianie bo atrakcyjność to nie do końca tylko fizyczność czasem, ktoś na pozór nieatrakcyjny fizycznie może zyskiwać przy bliższym poznaniu i wydać nam się atrakcyjny na innym poziomie. Często mamy wtedy skłonność do wyszukiwania pewnych cech i nadawaniu im większego dla nas znaczenia, co może być ryzykowne.
100% racji.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Osobiście jestem zdania, że najlepsze przyjaźnie zawiązują się w życiu w obrębie tej samej płci i nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną. No chyba, że facet jest gejem...
Nie do końca się zgodzę, mam kilku fajnych i atrakcyjnych przyjaciółek. Oczywiście nie raz były przytulania i buziaki ale nawet myśli nie było na temat seksu z nimi. Są wspólne tematy dla rozmowy i to trzyma przyjacielski związek.

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
Oczywiście że istnieją takie relacje

Jednak tylko wtedy, kiedy oboje są świadomi czego chcą, czyli przyjaźni

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Najważniejsze jest co w głowie siedzi bo przecież nawet zwykły przytulas może pobudzić 😉

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
Przyjaźń damsko-męska jest jak najbardziej możliwa.

Ale kobieta musi wiedzieć, że nawet najlepszy przyjaciel prawdopodobnie chciałby ją przelecieć.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Taka przyjaźń moim zdaniem nie istnieję.
To tak jakbyś wszedł na pole minowe,gdzie na 100 min 99 jest zepsutych, ale to tylko kwestia czasu kiedy najdziesz na tą działająca i będzie BooM . 😉

Tak samo będzie w takiej przyjaźni,że z czasem któraś ze stron, będzie chciała czegoś więcej.