• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
No kurczę, myślę że to tylko dla żartu to napisałeś a nie na poważnie, aby się jakoś tu pokazać, bo przecież nie myślisz, że na prawdę do Azji polecę aby tylko żonę mieć, no weź przestań, bo widzę, że bujasz w obłokach.
Nie napisałem tego dla żartu. Skoro nie możesz sobie znaleźć w Polsce kobiety, to podaję ci rozwiązanie. Ja bym tak zrobił ale mi nie zależy

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Jak masz problem z kobietami, to leć do azji. Tam nieważne jaki jesteś z twarzy czy z charakteru. Dla nich, każdy z europy i usa jest kilka punktów wyżej niż azjata. Znajdziesz żonę w ciągu doby
Kumpel mojego wspólnika miał podobne problemy, ale poleciał parę lat temu na wakacje do Tajlandii.
Kilka razy zdarzyło mu się uciekać jak poparzonemu, gdy podczas całowania wyczuł powstający namiot.
Koniec końców trafił na Tajkę (już kobietę), która tak zawróciła mu w głowie, że w Polsce jest tylko tyle czasu ile musi być z powodów formalnych.
Gdy tylko ogarną jej papiery, oboje przylecą zamieszkają w Polsce.

Faktycznie dużo prawdy jest w stwierdzeniu, że każdy europejczyk im się podoba.
Ogólnie jest tam spora bieda w porównaniu z Europą (choć akurat ta dziewczyna jest córką jednego z lokalnych większych przedsiębiorców, więc hajs ma). Ona poleciała na jego Europejską urodę, on na jej duży szacunek do swojego mężczyzny, utrzymywanie pogodnej atmosfery, tradycyjne podejście do ról w związku, a poza tym filigranowe ciało.

Generalnie bardzo poleca osobom narzekającym na roszczeniowość i duże wymagania kobiet w Polsce.

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Kumpel mojego wspólnika miał podobne problemy, ale poleciał parę lat temu na wakacje do Tajlandii.
Kilka razy zdarzyło mu się uciekać jak poparzonemu, gdy podczas całowania wyczuł powstający namiot.
Koniec końców trafił na Tajkę (już kobietę), która tak zawróciła mu w głowie, że w Polsce jest tylko tyle czasu ile musi być z powodów formalnych.

Ogólnie jest tam spora bieda w porównaniu z Europą (choć akurat ta dziewczyna jest córką jednego z lokalnych większych przedsiębiorców, więc hajs ma). Ona poleciała na jego Europejską urodę, on na jej duży szacunek do swojego mężczyzny, utrzymywanie pogodnej atmosfery, tradycyjne podejście do ról w związku, a poza tym filigranowe ciało.

Generalnie bardzo poleca osobom narzekającym na roszczeniowość i duże wymagania kobiet w Polsce.
Tajlandia się zrobiła trochę takimi burdelem Azji. Moim zdaniem, lepsze są Filipiny. Też biedny kraj ale chrześcijański i kobiety są chowane do tradycyjnych ról jak 100 lat temu u nas. Tylko taką urodę trzeba lubić. Dla mnie nr 1 z urody to Polki, Ukrainki i Rosjanki. Azjatki są takie słodkie z wyglądu. Często kobieta u nich ma około 30tki, a wygląda jak maturzystka

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Azjatki są takie słodkie z wyglądu. Często kobieta u nich ma około 30tki, a wygląda jak maturzystka
Niektórzy takie lubią...

Dla mnie nr 1 z urody to Polki, Ukrainki i Rosjanki.
Z urody ok, ale mentalnie UKR i RUS są straszne. Nie jest ważne co sobą reprezentują, ważne by zawsze mieć super makijaż, dobry ciuch, koniecznie iPhone'a (bo inaczej zostaną zaliczone do biedoty) i ogólnie zastaw się, ale kup sobie "szacunek" i status społeczny.

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Niektórzy takie lubią...

Z urody ok, ale mentalnie UKR i RUS są straszne. Nie jest ważne co sobą reprezentują, ważne by zawsze mieć super makijaż, dobry ciuch, koniecznie iPhone'a (bo inaczej zostaną zaliczone do biedoty) i ogólnie zastaw się, ale kup sobie "szacunek" i status społeczny.
Może tak ale przynajmniej na wschodzie europy facet ma jakąś swoją rolę. U nas kobieta traktuje faceta jak taką psiapsiółkę, bo feminizm wpoił kobietom równość. Na wschodzie chłop ma zarobić na rodzinę i to jest jego rola, a kobieta ma wyglądać i zajmować się domem i swoim facetem. Mnie nie satysfakcjonuje związek z Polką, która zachowuje się jak facet bo nie jestem gejem, a teraz taki model związku jest promowany u nas

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
[...] U nas kobieta traktuje faceta jak taką psiapsiółkę, bo feminizm wpoił kobietom równość. [...] Mnie nie satysfakcjonuje związek z Polką, która zachowuje się jak facet bo nie jestem gejem, a teraz taki model związku jest promowany u nas
W dziwnych miejscach szukasz lub skupiasz się wyłącznie na tym co social media prezentują.

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Azjatki są takie słodkie z wyglądu. Często kobieta u nich ma około 30tki, a wygląda jak maturzystka
To już dawno zostało zauważone
aOVb4rD_460s.jpg

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz

Tak mi przypomniałeś.

" - no i jak wrażenia?
- niesamowite, pierwszy raz widziałem kolegę że łzami w oczach.
- wybiegł i krzyczał " To chłopak! To chłopak!!!! "

- To był nasz ostatni wypad do Tajlandi"

😉

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
@Nieśmiała jak postępy?
Nie bądź taka, daj jakąś relację z poszukiwań, piszą do Ciebie jakieś ciekawe osobniki, szykują się jakieś spotkania?
W sumie jestem trochę zawiedziona, bo większość facetów okazuje się, że szuka tylko jakiegoś ONS lub FWB. Niewielu mężczyzn z którymi pisałam było zainteresowanych znajomością czy związkiem. O dziwo, wcale to nie byli Ci najbardziej przystojni.

Oczywiście zostałam również kilkukrotnie zwyzywana xd np kiedy dowiedziałam się, że on pali papierosy i powiedziałam, że przeszkadza mi to. A raz nawet wyszukałam faceta na FB i okazało się, że ma żonę i dzieci....

Co do jęczącego policjanta to nie wiem co z nim zrobić. Na razie wymigałam się od spotkania.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
W sumie jestem trochę zawiedziona, bo większość facetów okazuje się, że szuka tylko jakiegoś ONS lub FWB. Niewielu mężczyzn z którymi pisałam było zainteresowanych znajomością czy związkiem. O dziwo, wcale to nie byli Ci najbardziej przystojni.

Oczywiście zostałam również kilkukrotnie zwyzywana xd np kiedy dowiedziałam się, że on pali papierosy i powiedziałam, że przeszkadza mi to. A raz nawet wyszukałam faceta na FB i okazało się, że ma żonę i dzieci....

Co do jęczącego policjanta to nie wiem co z nim zrobić. Na razie wymigałam się od spotkania.
#piekłokobiet

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Szczerze to w seks bez zobowiązań mi się nie chce bawić, a mogłabym wykorzystać okazję i chodzić codziennie z innym do łóżka. Poza tym już się przekonałam, że Ci co najwięcej o sobie gadają, że tacy z nich mistrzowie w łóżku i co to nie oni, to jak przychodzi co do czego to są kiepscy.
Ja to właśnie chcę kogoś poznać fajnego, żeby mnie tak swoją osobą zaintrygował, że już bym się nie mogła doczekać tego seksu.
A co to za przyjemność, jak się człowiek już umówi typowo na seks, nawet wiem czy ma dużego czy małego, w którą stronę wygięty - bo przecież już widziałam na zdjęciach. A gdzie ta nuta tajemniczości w tym wszystkim?

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant

A przepraszam, co się spodziewałaś znaleźć na Tinderze?
Zapisz się do "Szlachetnej Paczki", lub innych aktywności kościelnych, lub cywilnych, a znajdziesz to czego szukasz.