• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

Manipulator

Podrywacz
Szczerze to w seks bez zobowiązań mi się nie chce bawić, a mogłabym wykorzystać okazję i chodzić codziennie z innym do łóżka. Poza tym już się przekonałam, że Ci co najwięcej o sobie gadają, że tacy z nich mistrzowie w łóżku i co to nie oni, to jak przychodzi co do czego to są kiepscy.
Ja to właśnie chcę kogoś poznać fajnego, żeby mnie tak swoją osobą zaintrygował, że już bym się nie mogła doczekać tego seksu.
A co to za przyjemność, jak się człowiek już umówi typowo na seks, nawet wiem czy ma dużego czy małego, w którą stronę wygięty - bo przecież już widziałam na zdjęciach. A gdzie ta nuta tajemniczości w tym wszystkim?
Ale też nie oczekuj, że na tinderze albo forum znajdziesz wartościowych ludzi

Taki perfect match zdarza się bardzo bardzo rzadko, co z resztą powoduje że jest to wyjątkowe

Nie bez powodu się mówi, że najlepsi to albo zajęci albo geje

I nie bez powodu się mówi, że krowa, która dużo muczy, mało mleka daje

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ale też nie oczekuj, że na tinderze albo forum znajdziesz wartościowych ludzi

Taki perfect match zdarza się bardzo bardzo rzadko, co z resztą powoduje że jest to wyjątkowe

Nie bez powodu się mówi, że najlepsi to albo zajęci albo geje

I nie bez powodu się mówi, że krowa, która dużo muczy, mało mleka daje

A pies, który dużo szczeka, nie gryzie i wtedy karawana idzie dalej, albo cuś:unsure::p

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Co do jęczącego policjanta to nie wiem co z nim zrobić. Na razie wymigałam się od spotkania.
Jeśli tylko jęczenie jest "problemem" to nie odpuszczaj, przyjdzie czas, że pogadasz z nim o tym żeby zamknął mordkę jak dochodzi :)

Ci co najwięcej o sobie gadają, że tacy z nich mistrzowie w łóżku i co to nie oni, to jak przychodzi co do czego to są kiepscy.
Standard...

A powiesz, dużo trafiłaś gawędziarzy, walikoniów co to piszą jak by to nie ruchali, albo żeby im opowiadać że szczegółami a co do spotkania... to wymiękają, nie chcą się spotykać?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jeśli tylko jęczenie jest "problemem" to nie odpuszczaj, przyjdzie czas, że pogadasz z nim o tym żeby zamknął mordkę jak dochodzi :)

Standard...

A powiesz, dużo trafiłaś gawędziarzy, co to piszą jak by to nie ruchali, albo żeby im opowiadać że szczegółami a co do spotkania... ty wymiękają, nie chcą się spotykać?
Lajk dotyczy postępowania z policjantem;)