• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Projekt Tinder 2025

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Wydaje mi się, że w tym eksperymencie nie chodzi o to, żeby znaleźć kogoś równego siebie, tylko możliwie jak najlepszego, z jak najwyższej półki. Dlatego autorka może nic sobą nie reprezentować, nic nie mieć, co robi ten eksperyment ciekawszym. Bo wtedy widać jak wysoko może celować kobieta.
W sumie to tak może być 😁 i niewykluczone,że osiągnie sukces

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Tak sobie myślę, skoro nakreśliłaś swój ideał z ekstremalnie wysokimi wymaganiami - jak sama to określiłaś - to należałoby, abyś podała swoje cechy w podobnie rozbudowanej liście. Choćby po to, aby twój ideał nie pisał w ciemno do ciebie, a zapoznał się wstępnie z kim ma do czynienia i czy ty mu odpowiadasz też.

Sam chciałbym wiedzieć na jego miejscu czy skoro wymagasz ustatkowanego mężczyzny z dobrą stałą pracą, to czy ty posiadasz podobną sytuację lub inną.
Tylko że... ona nie szuka nikogo tutaj.... tutaj opisuje eksperyment, który prowadzi na Tinderze, więc jeśli miałaby opisywać siebie, to raczej tam a nie tutaj.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Swoją drogą ukazuje się tutaj bardzo smutny obraz mężczyzn, skoro praktycznie wszyscy nie znając mnie od razu zakładają, że nie mam sobą nic do zaprezentowania :) Tylko dlatego, że miałam czelność napisać, że nie chcę BYLE JAKIEGO faceta, który jedyne czym się w życiu zajmuje to jojczenie na to jakie kobiety są okropne, bo mają wymagania i że przecież ja muszę dać szansę wszystkim, bo nie wiadomo kiedy trafi mnie strzała amora.

Idę właśnie na randkę i nie wykluczam, że będzie zakończona śniadaniem :D

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
Przeglądając dziś internety, rzuciło mi się w oczy zdjęcie. Od razu pomyślałem o tym wątku:

W gruncie rzeczy "shy, polite" niekoniecznie, ale na codzień "soft", wieczorem bardziej "rude" można znaleźć wyłącznie poza tinderem i innymi portalami randkowymi. Często takie dziewczyny nie chcą się afiszować w necie.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Przeglądając dziś internety, rzuciło mi się w oczy zdjęcie. Od razu pomyślałem o tym wątku:

W gruncie rzeczy "shy, polite" niekoniecznie, ale na codzień "soft", wieczorem bardziej "rude" można znaleźć wyłącznie poza tinderem i innymi portalami randkowymi. Często takie dziewczyny nie chcą się afiszować w necie.
Na forum widzimy uwielbienie dla innych kobiet, tj. nimfomanek, cuckoldress, domin.