• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

Pawel34

Nowicjusz
Chciałbym spróbować ale kiedy dojdę to ochota przechodzi:) może polecacie coś do tego? Jakiś jogurt? Czekolada? Cokolwiek?;)

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Za dzieciaka oczywiście, że próbowałem w ramach eksperymentów i poznawania świata, który odkrywałem z pierwszymi waleniami konia. Potem parę razy zdarzyło mi się całować z partnerką bezpośrednio po spuście do jej ust. Ostatnio postanowiłem spróbować spuścić się sobie na twarz - nogi za głowę i jazda. Przyznam, że bliskość kutasa tuż przy mojej twarzy mega mnie nakręciła, byłem podniecony jak rzadko kiedy (niestety nie jestem w stanie go dotknąć ustami, ani językiem). Tym niemniej bardzo obfity wytrysk poszedł na twarz i... nie powiem, żeby to było super przyjemne. Fajnie, że zalało mnie coś ciepłego, ale smak, zapach i konsystencja nie były wcale przyjemne. Na pewno jednak to powtórzę, bo poziom podniecenia jaki osiągnąłem w trakcie był wyjątkowy.