• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Próbowanie/smakowanie/połykanie własnej spermy ;)

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Najbardziej to żal mi straconych kilkunastu lat. Teraz jak jestem przed 50 tką dopiero odkrywamy albo może raczej ujawniamy fantazje fetysze i małe perwersyjki, które wznoszą nasz sex na inny pułap. Jak miałem 30 lat mogłem mieć 3 albo 4 strzały dziennie. Po dwudniowej przerwie miałem taki strzał że zalewałem mojej pani brzuch od pępka aż po biust. Ach gdybym teraz miał takie ilości... albo wtedy był taki otwarty na eksperymenty. Inna sprawa że oboje z Ż byliśmy skupieni na standardowym scenariuszu- gra wstępna stosunek, strzał gdzieś na brzuszek i chusteczki. Moja Ż nie była zbyt skora do innowacji a największym fetyszem było założenie pończoch i gorsetu. Ależ bym chciał mieć teraz taki wytrysk jak wówczas. Takie 10 obecnych strzałów do kubeczka załatwił bym w 4 strzałach.

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Próbowanie własnej spermy nie dla każdego jest do przyjęcia, to stan umysłu i chęci spróbowania czegoś innego.
Jest to możliwe tylko dla osób które przełamią się aby to spróbować. Wszystko zależy od stanu swojego podniecenia.
Po spuszczeniu się na własny brzuch ciężko jest zebrać spermę ręką i przełknąć, podniecenie opada i ochota odchodzi.
Jednym ze sposobów jest podczas masturbacji lub sexu doprowadzić się do stanu granicy szczytu wytrysku ten jeden ruch PRZERWAĆ i wtedy wylatuje Preejakulat ze spermą. Jesteś w szczycie podniecenia i bez problemu przełykasz wszystko co wypłynie na rękę lub na pierś partnerki, ewentualnie na inną gołą część ciała.Płyn jest słodki i nie ma specyficznego zapachu spermy. Jesteś tak podniecony że bez problemu zlizujesz wszystko co nakapałeś na sutka.
Druga sytuacja do przełknięcia własnej spermy jest jak kończysz w partnerce pozycja na jeźdźca i Ona szybko siada tobie na twarz, spijasz jej soki wymieszana z własną spermą liżąc cipkę po pięknym sexie.
Pozdrawiam wszystkich którzy się przełamali do spróbowania nasienia. 😘 Blokada jest tylko w twojej głowie.
DSCN6786-2.jpg
20181003_222058.jpg

Komu się podoba?👍

Mężczyzna

S 7

Cichy Podglądacz
Próbowanie własnej spermy nie dla każdego jest do przyjęcia, to stan umysłu i chęci spróbowania czegoś innego.
Jest to możliwe tylko dla osób które przełamią się aby to spróbować. Wszystko zależy od stanu swojego podniecenia.
Po spuszczeniu się na własny brzuch ciężko jest zebrać spermę ręką i przełknąć, podniecenie opada i ochota odchodzi.
Jednym ze sposobów jest podczas masturbacji lub sexu doprowadzić się do stanu granicy szczytu wytrysku ten jeden ruch PRZERWAĆ i wtedy wylatuje Preejakulat ze spermą. Jesteś w szczycie podniecenia i bez problemu przełykasz wszystko co wypłynie na rękę lub na pierś partnerki, ewentualnie na inną gołą część ciała.Płyn jest słodki i nie ma specyficznego zapachu spermy. Jesteś tak podniecony że bez problemu zlizujesz wszystko co nakapałeś na sutka.
Druga sytuacja do przełknięcia własnej spermy jest jak kończysz w partnerce pozycja na jeźdźca i Ona szybko siada tobie na twarz, spijasz jej soki wymieszana z własną spermą liżąc cipkę po pięknym sexie.
Pozdrawiam wszystkich którzy się przełamali do spróbowania nasienia. 😘 Blokada jest tylko w twojej głowie.
DSCN6786-2.jpg
20181003_222058.jpg

Komu się podoba?👍

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Dopiero od roku jestem na tym etapie (dzięki żonie) że liżę cipkę po wytrysku, mogę wypić kawę z "mleczkiem", wino lub szampana że spermą, żona dała mi też wypić wytrysk złapany do szklanki. We dwójkę jest zdecydowanie łatwiej i bardziej podniecająco. W zasadzie stało się to dla tego że poprosiłem żonę aby była zdecydowana. Właśnie wróciliśmy z sex weekendu, na którym w szczerej rozmowie moja pani przyznała się że już kilkanaście lat temu chciała bym polizał ją po wytrysku. Przyznała się też że wiele lat temu, gdy prosiłem ją o finał w ustach to chciała mi to wlać z dłoni do ust żebym spróbował jak to jest. Strasznie mi się żal zrobiło że tego nie zrobiła. Gdyby się wtedy nie powstrzymała to już dawno nasz seks i zabawy spermą mogły od dawna wyglądać inaczej.
Apel do kobiet: jeżeli macie fantazję, pomysł to nie wahajcie się ich realizować. Nie traćcie czasu😃

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
W nawiązaniu do tematu połykania "Przygoda"