• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Mężczyzna

Olopiotro

Seks Praktykant
moim skromnym zdaniem najlepszymi kochankami są kobiety po 40 tce . Namiętne wiedzą co chcą i są otwarte na wiele rzeczy . No i oczywiście większość ma te kształty 🔥. Im młodsze tym słabsze w sprawach łóżkowych . One wolą tylko wyglądać . Piszę to ponieważ nie raz mogłem to ocenić 😉

Mężczyzna

Ozcan83

Nowicjusz
Podobać się mogą, ale raczej nie zaruchasz xD Może jeszcze 23, ale młodsze byłoby mega ciężko, za duża raczej różnica wiekowa.
No to jesteś w bardzo dużym błędzie, w zeszłym roku mając 41 lat spotykałem się przez pół roku z 19-latka, mając 38 spotykałem się przez 3 miesiące z 24-latka. Więc jest to możliwe, o ile nie straszysz wyglądem i dbasz o siebie, umiesz normalnie rozmawiać, a przede wszystkim często wsłuchać, to jest to realne do zrealizowania

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
No to jesteś w bardzo dużym błędzie, w zeszłym roku mając 41 lat spotykałem się przez pół roku z 19-latka, mając 38 spotykałem się przez 3 miesiące z 24-latka. Więc jest to możliwe, o ile nie straszysz wyglądem i dbasz o siebie, umiesz normalnie rozmawiać, a przede wszystkim często wsłuchać, to jest to realne do zrealizowania
Zapomniałeś dodać, że ją sponsorowałeś xD Żadna dziewczyna młodsza od faceta o parę lat nie będzie się za darmo spotykać. Bo one znają swoją wartość.

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
też się wydaje, że dla panny 20 letniej, facet starszy o 15-20 lat może być atrakcyjny, bo jest kontrast między nim, a rówieśnikami- czasem jeszcze dzieciakami.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Kiepskie masz doświadczenia życiowe.
No z doświadczenia wiem, że laski jeśli szukają na seks, to szukają sponsora. Zwłaszcza te mające mniej niż 30 lat. A u takich przed 20stką to 100% szuka za $$$.

Zresztą, gdzie niby gość kogoś na seks w takim wieku spotkał? Jedyne miejsca do szukania seksu to są portale w necie typu DZ czy Erodate, itp. A tam każda laska szuka sponsora.

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
No z doświadczenia wiem, że laski jeśli szukają na seks, to szukają sponsora. Zwłaszcza te mające mniej niż 30 lat.

Zresztą, gdzie niby gość kogoś na seks w takim wieku spotkał? Jedyne miejsca do szukania seksu to są portale w necie typu DZ czy Erodate, itp. A tam każda laska szuka sponsora.
W jakim ty świecie żyjesz?

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
Normalnym :)

Seks nie jest wcale łatwo dostępny, zwłaszcza darmowy. No chyba, że się jest kobietą, to macie go na pęczki i jeszcze możecie zarobić.

To, że Ty jako kobieta się bzykasz cały czas, wcale nie znaczy, że inni tak mają.
Kolejny skrzywdzony przez świat.

Chamskie i prymitywne jest to Twoje traktowanie każdej dziewczyny jak dziwki.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Nie mierz wszystkich swoją miarą, no chyba że za sponsoring uważasz płacenie np za kawę czy piwo w pubie.
Nie, to nie jest sponsoring. Ale już miałem sporo sytuacji, gdzie laska nawet za to, żeby spotkać się ze mną na kawie (ja płacić miałem), chciała 200zł.

Kolejny skrzywdzony przez świat.

Chamskie i prymitywne jest to Twoje traktowanie każdej dziewczyny jak dziwki.
Skrzywdzony, bo co? Nie mam seksu od ~5 lat, to jestem gorszy od Was?

Nie traktuję każdej jak dziwki. Piszę jak jest. Próbowałem masę razy nawiązać luźne relacje, były nawet fajne rozmowy, a potem się okazuje, że każda chce $$$.