I ile jej płaciłeś za spotkania? Sorry no, ale żadna laska nie spojrzy na faceta o parę lat starszego, a co dopiero o takiego o 20 lat ponad. Więc na ładne oczy nie poleciała.Jeżeli chodzi o tą 19-latke to poznałem ja w pracy![]()
I ile jej płaciłeś za spotkania? Sorry no, ale żadna laska nie spojrzy na faceta o parę lat starszego, a co dopiero o takiego o 20 lat ponad. Więc na ładne oczy nie poleciała.Jeżeli chodzi o tą 19-latke to poznałem ja w pracy![]()
A jakie były różnice między najstarszymi a najmłodszymi?Dla mnie wiek to tylko liczba. Ale jeśli ma byc w temacie to najstarsza jaką miałem to 48. Była wtedy starsza o 19 lat ode mnie. Najmłodsza miała 17. Najlepsze jest to że pamietam to jaka była jak sie zachowywała i jak mnie podniecała.
Która najbardziej cię pociągała?Dla mnie wiek to tylko liczba. Ale jeśli ma byc w temacie to najstarsza jaką miałem to 48. Była wtedy starsza o 19 lat ode mnie. Najmłodsza miała 17. Najlepsze jest to że pamietam to jaka była jak sie zachowywała i jak mnie podniecała.
Nigdy nie zwracam na to uwagi. Rozumiem że chodzi Ci o różnicę lat miedzy moim, a jej wiekiem. Jak bardzo chcesz wiedzieć to z młodszą to było coś koło 15 a ze starszą 19. Zaznaczam stanowczo, że dla mnie ważniejsze jest to, jaka kobieta jest, a nie ile ma latA jakie były różnice między najstarszymi a najmłodszymi?
Nie, chodziło mi o to jak zachowywały się w relacjach intymnych.Nigdy nie zwracam na to uwagi. Rozumiem że chodzi Ci o różnicę lat miedzy moim, a jej wiekiem. Jak bardzo chcesz wiedzieć to z młodszą to było coś koło 15 a ze starszą 19. Zaznaczam stanowczo, że dla mnie ważniejsze jest to, jaka kobieta jest, a nie ile ma lat
Zachęcam żebyś sam spróbował. Każda ma swoje zalety za które można je pokochać. Mnie zawsze urzeka uśmiech. Drugą rzeczą jest mowa ciała, która zawsze mówi to czego chcemy. Młodsze cenię za odwagę, te dojrzałe za doświadczenie i umiejętność flirtu.Która najbardziej cię pociągała?
Tu każda jest inna nie ma regułyNie, chodziło mi o to jak zachowywały się w relacjach intymnych.
A jakie były te twoje? Jakie były między nimi różnice: jak sygnalizowały chęć pójścia do łóżka, co trzeba było zrobić żeby starsza doszła, a co żeby młodsza?Tu każda jest inna nie ma reguły
Tak myślisz?Słyszałam kiedyś taką opinię, że przy większej różnicy wieku to zwykle pierwsza dochodzi osoba młodsza.
@MoonikaWaw obecnie stosuje zasadę "Ona pierwsza " dzięki czemu odkryłem, że rozkosz może być większa bardziej urozmaicona kolorowa jakbym odkrył inny świat.A jakie były te twoje? Jakie były między nimi różnice: jak sygnalizowały chęć pójścia do łóżka, co trzeba było zrobić żeby starsza doszła, a co żeby młodsza?
I uprawialiście seks pod nieobecność jej rodziców? Na pewno szybko doszła@MoonikaWaw obecnie stosuje zasadę "Ona pierwsza " dzięki czemu odkryłem, że rozkosz może być większa bardziej urozmaicona kolorowa jakbym odkrył inny świat.
Kolego @Dyskretny masażysta z młodszą pisałem kilka miesięcy na portalu. Od początku mi się spodobała i pisaliśmy o bzdurach. Dla mnie pisanie przez portal jest trudne bo nie widzisz jej reakcji, czy patrzy odważnie czy jest niesmiała czy onieśmielona. Czy jest zaciekawiona czy znudzona. Tego przez pisanie nie widać i trudno odgadnąć czy tego chce. W końcu powiedziałem, że cholernie mi się podoba i chcę ją pocałować. Wtedy rozmowa mocno ruszyła i doprowadziła do spotkania. Jak tylko zobaczyłem jej uśmiech to wiedziałem że spotkanie to nie będą tylko pocałunki. Była radosna, śmiała, mówiła otwarcie choc nie bezpośrednio o czym marzy. Do tego dochodziły drobne sygnały takie jak długie spojrzenia, każdy dotyk był miły i jak brałem jej dłoń to tak jakby czytała w myslach i nasze dłonie jednocześnie się spotykały. Kiedy ja przyciagalem do siebie to z ochotą się przytulała ale na chwilę droczyla się. Te wszystkie sygnały na żywo sprawiały że chciałem jej więcej i wiedziałem że to idzie w dobrą stronę. Tego wszystkiego nie widziałem pisząc. Całe szczęście mieszkaliśmy blisko siebie.
Często miałem tak, że pisząc z fajną dziewczyną jest fajnie coś nas do siebie przyciąga i jak okazuje sie ze chcemy oboje sie spotkac to okazuje sie ze mieszkamy w drugim końcu polski bo ona nie napisała w profilu z jakiego jest regionu polski.
Jedno co łączy młode kobiety - uwielbiają emocje
Uważam że pewne rzeczy powinny pozostać tajemnicą kochanków. Mogę powiedzieć tylko że rodziców nie było ale wścibskie rodzeństwo było w domu dlatego spotkanie odbyło się poza domemI uprawialiście seks pod nieobecność jej rodziców? Na pewno szybko doszła
O ty zboczku. Takie rzeczy z nieletnią?Uważam że pewne rzeczy powinny pozostać tajemnicą kochanków. Mogę powiedzieć tylko że rodziców nie było ale wścibskie rodzeństwo było w domu dlatego spotkanie odbyło się poza domem
Też cię mogę zarazićenergia młodych jest zaraźliwa![]()