• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Preferowany wiek partnera seksualnego.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Chyba ktoś Cię mocno skrzywdził w życiu jeżeli uważasz że tylko kasa się liczy
Jasne, że nie tylko.

Ale jeśli chodzi o relacje typu na seks, to kasa dla kobiet jest bardzo ważna. Czemu miałyby nie upiec dwóch pieczeni na jednym ogniu - mieć seks i zarobek? A w tych czasach KAŻDA dziewczyna znajdzie faceta do seksu, który jej zapłaci.

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Nie, to nie jest sponsoring. Ale już miałem sporo sytuacji, gdzie laska nawet za to, żeby spotkać się ze mną na kawie (ja płacić miałem), chciała 200zł.

Skrzywdzony, bo co? Nie mam seksu od ~5 lat, to jestem gorszy od Was?

Nie traktuję każdej jak dziwki. Piszę jak jest. Próbowałem masę razy nawiązać luźne relacje, były nawet fajne rozmowy, a potem się okazuje, że każda chce $$$.

Czyli nie myliłam się w diagnozie. Dlatego panny, na szczęście dla swojego dobra, będą od ciebie uciekać, gdzie pieprz rośnie.

Mężczyzna

Ozcan83

Nowicjusz
Normalnym :)

Seks nie jest wcale łatwo dostępny, zwłaszcza darmowy. No chyba, że się jest kobietą, to macie go na pęczki i jeszcze możecie zarobić.

To, że Ty jako kobieta się bzykasz cały czas, wcale nie znaczy, że inni tak mają.
Po tej wypowiedzi już widać jakim człowiekiem jesteś, stary to jest forum, dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i życiowymi przychodami, a Ty tu obrażasz innych bo masz problem zaruchac...

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Po tej wypowiedzi już widać jakim człowiekiem jesteś, stary to jest forum, dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i życiowymi przychodami, a Ty tu obrażasz innych bo masz problem zaruchac...
No właśnie, ja też się dzielę swoimi doświadczeniami życiowymi. A z nich wynika, że laski nie ruchają się za darmo. Z pewnym wyjątkiem. Jak facet wygląda jak jakiś model, to wtedy ma szansę na darmowy seks.

Kobieta

aga02

Nowicjusz
też się wydaje, że dla panny 20 letniej, facet starszy o 15-20 lat może być atrakcyjny, bo jest kontrast między nim, a rówieśnikami- czasem jeszcze dzieciakami.
Wiadomo, że nie związek, ale romans z różnicą wieku nawet 30 lat, może być dla dziewczyny optymalny. Nie wiem jak dla faceta, bo jednak dość dużo ryzykuje jeśli jest żonaty, a chyba najczęściej tak jest, bo single w tym wieku, to się chyba do niczego nie nadają.
Nie, to nie jest sponsoring. Ale już miałem sporo sytuacji, gdzie laska nawet za to, żeby spotkać się ze mną na kawie (ja płacić miałem), chciała 200zł.
Może uznała Cie za biednego debila, że możesz dać 200. Może od bogatszego debila chciałaby 500.

Mężczyzna

Ozcan83

Nowicjusz
No z doświadczenia wiem, że laski jeśli szukają na seks, to szukają sponsora. Zwłaszcza te mające mniej niż 30 lat. A u takich przed 20stką to 100% szuka za $$$.

Zresztą, gdzie niby gość kogoś na seks w takim wieku spotkał? Jedyne miejsca do szukania seksu to są portale w necie typu DZ czy Erodate, itp. A tam każda laska szuka sponsora.
Jeżeli chodzi o tą 19-latke to poznałem ja w pracy 😉