Chyba ktoś Cię mocno skrzywdził w życiu jeżeli uważasz że tylko kasa się liczyAtrakcyjna to była jego kasa, a nie on xD
Chyba ktoś Cię mocno skrzywdził w życiu jeżeli uważasz że tylko kasa się liczyAtrakcyjna to była jego kasa, a nie on xD
Jasne, że nie tylko.Chyba ktoś Cię mocno skrzywdził w życiu jeżeli uważasz że tylko kasa się liczy
Nie, to nie jest sponsoring. Ale już miałem sporo sytuacji, gdzie laska nawet za to, żeby spotkać się ze mną na kawie (ja płacić miałem), chciała 200zł.
Skrzywdzony, bo co? Nie mam seksu od ~5 lat, to jestem gorszy od Was?
Nie traktuję każdej jak dziwki. Piszę jak jest. Próbowałem masę razy nawiązać luźne relacje, były nawet fajne rozmowy, a potem się okazuje, że każda chce $$$.
Jakiej diagnozie? Że nie mam seksu, to jestem nic niewart dla Was?Czyli nie myliłam się w diagnozie. Dlatego panny, na szczęście dla swojego dobra, będą od ciebie uciekać, gdzie pieprz rośnie.
Może poszukaj kobiety w swoim wieku ,a nie dziecka które patrzy tylko żeby zarobićJakiej diagnozie? Że nie mam seksu, to jestem nic niewart dla Was?
Przecież nawet tu na forum sporo lasek przyznaje się do seksu za $$$ lub zarabiania na kamerkach, itp.
Laski w moim wieku to są laski koło 30stki, one też szukają $$$.Może poszukaj kobiety w swoim wieku ,a nie dziecka które patrzy tylko żeby zarobić![]()
Po tej wypowiedzi już widać jakim człowiekiem jesteś, stary to jest forum, dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i życiowymi przychodami, a Ty tu obrażasz innych bo masz problem zaruchac...Normalnym
Seks nie jest wcale łatwo dostępny, zwłaszcza darmowy. No chyba, że się jest kobietą, to macie go na pęczki i jeszcze możecie zarobić.
To, że Ty jako kobieta się bzykasz cały czas, wcale nie znaczy, że inni tak mają.
Gdzie tu kogo obrażam? To mnie tu obrażacie, bo seksu nie mam xDPo tej wypowiedzi już widać jakim człowiekiem jesteś, stary to jest forum, dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i życiowymi przychodami, a Ty tu obrażasz innych bo masz problem zaruchac...
Że nie masz sexy to nie nasz problem. Może poszukaj go u Siebie. Może idź do specjalistyGdzie tu kogo obrażam? To mnie tu obrażacie, bo seksu nie mam xD
Dobra ja się poddajęGdzie tu kogo obrażam? To mnie tu obrażacie, bo seksu nie mam xD
No właśnie, ja też się dzielę swoimi doświadczeniami życiowymi. A z nich wynika, że laski nie ruchają się za darmo. Z pewnym wyjątkiem. Jak facet wygląda jak jakiś model, to wtedy ma szansę na darmowy seks.Po tej wypowiedzi już widać jakim człowiekiem jesteś, stary to jest forum, dzielimy się tu swoimi doświadczeniami i życiowymi przychodami, a Ty tu obrażasz innych bo masz problem zaruchac...
Mam nadzieje, że tak pozostanie, bo tylko skrzywdzisz jakąś pannę. Po Twoich tekstach widać, że jesteś toksycznyGdzie tu kogo obrażam? To mnie tu obrażacie, bo seksu nie mam xD
A pocałuj mnie w dupę xDMam nadzieje, że tak pozostanie, bo tylko skrzywdzisz jakąś pannę. Po Twoich tekstach widać, że jesteś toksyczny
Człowieku nie obrażaj !! To jest twój problem ze nie masz kobiety. Weź może sprawy w swoje ręce i ciśnienie opadnie.A pocałuj mnie w dupę xD
Macie się za lepszych, bo się ruchacie cały czas.
A pocałuj mnie w dupę xD
Macie się za lepszych, bo się ruchacie cały czas.
Wiadomo, że nie związek, ale romans z różnicą wieku nawet 30 lat, może być dla dziewczyny optymalny. Nie wiem jak dla faceta, bo jednak dość dużo ryzykuje jeśli jest żonaty, a chyba najczęściej tak jest, bo single w tym wieku, to się chyba do niczego nie nadają.też się wydaje, że dla panny 20 letniej, facet starszy o 15-20 lat może być atrakcyjny, bo jest kontrast między nim, a rówieśnikami- czasem jeszcze dzieciakami.
Może uznała Cie za biednego debila, że możesz dać 200. Może od bogatszego debila chciałaby 500.Nie, to nie jest sponsoring. Ale już miałem sporo sytuacji, gdzie laska nawet za to, żeby spotkać się ze mną na kawie (ja płacić miałem), chciała 200zł.
Jeżeli chodzi o tą 19-latke to poznałem ja w pracyNo z doświadczenia wiem, że laski jeśli szukają na seks, to szukają sponsora. Zwłaszcza te mające mniej niż 30 lat. A u takich przed 20stką to 100% szuka za $$$.
Zresztą, gdzie niby gość kogoś na seks w takim wieku spotkał? Jedyne miejsca do szukania seksu to są portale w necie typu DZ czy Erodate, itp. A tam każda laska szuka sponsora.
Kolejna pinda, co ma facetów za śmieci xDsingle w tym wieku, to się chyba do niczego nie nadają.
Szkoda tracić czasu, nie da mu się już pomócNie cały czas, oderwalismy się na chwilę od bzykania, żeby Cie czegoś nauczyć, ale się nie da, bo pan prawiczek jest najmądrzejszy, a wszyskie dziewczyny to dziwki. Kiepsko skończysz.
A kto niby mi tu pomaga? Tylko napisałem jak wygląda to z mojej perspektywy, to od razu mnie jak psa zjechaliście.Szkoda tracić czasu, nie da mu się już pomóc![]()