Masz rację.A ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
Dla mnie 80% loda to to kto to robi jak wygląda i jaką mamy relacje. Oczywiście da się loda spieprzyć. To co robi językiem również jest ważne ale nie zastąpi wrażenie ,,naocznych"Ja mam 42 lata i uważam, że nie ma nic lepszego niż jędrna 20-latka. Natomiast z mojego doświadczenia wynika, że dobrego loda częściej potrafią zrobić starsze kobiety.
ponoć preferencja kobiet jest taka że najpierw preferują starszych, koło trzydziestki równolatków a im dalej tym młodszych.A ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
Wygląd jest oczywiście bardzo ważny ale raz zdarzyło mi się spotkanie z kobietą (ponad 40 wiosen i spore rozmiary), która tak łykała całego, że nigdy wcześniej ani później nic takiego mi się nie przytrafiło. Wtedy wygląd był dla mnie bez żadnego znaczeniaDla mnie 80% loda to to kto to robi jak wygląda i jaką mamy relacje. Oczywiście da się loda spieprzyć. To co robi językiem również jest ważne ale nie zastąpi wrażenie ,,naocznych"
Czyli tak jak ja preferujesz jędrne ciało. Co nie znaczy, że mi pomimo wieku brakuje jędrnościA ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
I to mi sie podobaA ja wolę młodych. Mam 43 lata.![]()
Masz w zupełności rację zaraz te wszystkie młode śliczne piękne są zimne jak głazy i w dodatku same siebie nie lubiąMam 32 i chyba zawsze miałem w dupie ile partnerką ma lat. W przedziale 20-50 myślę że jak kobieta ma to coś to jest ok
Przeważnie starszy to postara ci się dogodzić żebyś wyszła szczęśliwa i zadowolonaWiek to tylko cyfra.
Szybciej jednak wybiorę starszego.
Choć zazwyczaj wychodzi ze trafiała się młodsi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Stylówa a wiek | Poza tematem | 33 | |
J | Masturbacja a wiek | Masturbacja | 6 | |
![]() |
Story z 50+(wiek) | Ogłoszenia | 10 | |
N | Szukam panią wiek +45 | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Wiek partnera | Seks | 0 |